Pariul Zilei 02.Septembrie.2015

Pentru astazi va propunem un meci din Amercia de Sud, Gimnasia La Plata va infrunta pe Velez Sarsfield in Cupa Argentinei, microbistii vor putea urmari acest meci de la ora 22:30 fiind o ora acceptabila pentru spectatorii europeni avand in vedere fusul orar din America de Sud.

Ambele echipe provin din prima liga argentiniana si promit sa ofere spectatorilor un fotbal frumos de calitate in care puteti urmari mai multi fotbalisti sud-americani foarte tehnici si cu un dribling excelent. In echipa gazdelor gasim mai multi jucatori care au evoluat la cluburile europene, mijlocasul Fabian Rinaudo imprumutat de la Catania si Jorge Rojas imprumutat de la Benfica Lisabona sunt printre cei mai valorosi fotbalisti ai celor de la Gimnasia.

In tabara oaspetilor se remarca tanarul Nicolas Delgadillo care la 17 ani este evaluat la 2 milioane de euro, precum si mijlocasul de 21 de ani Brian Ferreira care este estimat la 1,5 milioane de euro. Din campionatul Argentinei au plecat foarte multi jucatori care apoi au facut spectacol in Europa, desi nu sunt printre cele mai titrate echipe din campionat Gimnasia si Velez au cativa tineri care pot fi propusi pentru cluburile cu traditie in vederea unui transfer.

Avand in vedere ca este un meci de cupa si ca nici una dintre cele doua formatii nu au sanse reale la castigarea campionatului vom putea vedea o lupta pasionanta pentru a se califica in sferturile de finala. Pentru ambele echipe castigarea cupei inseamna o performanta importanta deoarece Gimanasia se afla pe pozitita a noua a clasamanetului cu 35 de puncte acumulate in timp ce Velez este pe locul 18 avand acumulate cu zece puncte mai putin decat adversara ei de astazi.

Ultima partida dintre cele doua echipe s-a disputat in luna aprilie si a fost decisa de golul lui Contreras din minutul 84 care a adus victoria lui Gimnasia La Plata cu scorul de 1-0. Si in meciul de astazi se asteapta ca Gimnasia sa iasa invingatoare, avand in vedere ca meciul se joaca pe Estadio Juan Domingo Peron trupa antrenata de Pedro Troglio are prima sansa la calificare.

Casele de pariuri ofera cota 2.05 pentru un succes al gazdelor si cota 3.00 pentru un rezultat de egalitate intre cele doua formatii, oaspetii care sunt cotati cu sansa a doua au o cota cuprinsa intre 3.30 si 3.80 in functie de agentia unde pariati. Cel mai indicat pronostic ar fi sa mizati pe sansa dubla 1X care v-ar aduce profit chiar daca Gimnasia nu va reusi sa se impuna in cele 90 de minute.