Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 02.Noiembrie.2015

tottenham logoAston Villa logoPartida pe care o propunem astazi la rubrica pariul zilei nu este neaparat un pronostic bazat pe valoarea unei formatii anume ci este mai degraba justificat de forma foarte slaba a adversarei, in confruntarea dintre Tottenham si Aston Villa poate fi o singura castigatoare, iar in continuarea acestui articol va vom explica mai detaliat de ce Aston Villa este o victima sigura in acest meci.

Primul argument care poate fi adus in favoarea celor de la Tottenham este ca au avantajul terenului propriu, pe stadionul White Hart Lane echipa lui Mauricio Pochettino a pierdut un singur meci impotriva celor de la Arsenal.

Gazdele de astazi se afla pe pozitia a sasea din clasament avand acumulate 17 puncte dupa 10 etape, iar aceasta clasare a fost obtinuta in perioada in care „Spurs” evolueaza in Europa League si au multi jucatori care nu sunt in cea mai buna forma. Un alt motiv pentru care ar trebui sa mizati pe un succes al gazdelor este forma si moralul celor de la Aston Villa, echipa clasata pe ultimul loc in Premier League cu doar 4 puncte.

Echipa oaspetilor a obtinut o singura victorie in acest inceput de campionat in etapa de deschidere a sezonului, cand Aston Villa s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Bournemouth, aceasi echipa fiind invinsa etapa precedenta de Tottenham cu scorul de 5-1. Toate aceste rezultate dezamagitoare au dus la demiterea managerului Monk, iar in momentul actual pe banca celor de la Aston Villa se afla interimarul scotian Kevin MacDonald.

Aceasta schimbare in conducerea echipei nu a imbunatatit deloc situatia jucatorilor, moralul acestora este in continuare scazut iar in primul meci cu noul antrenor Villa a fost invinsa cu 2-1 in deplasarea de la Southampton fiind eliminata din Cupa Ligii.

Aceasta infrangere a reprezentat al cincilea esec consecutiv, fiind foarte posibil ca aceasta forma slaba sa continue si dupa meciul cu Tottenham. In ultima partida de pe White Hart Lane dintre cele doua adversare s-a terminat cu un succes al celor de la Aston Villa, insa oaspetii de astazi nu se pot compara cu acea echipa de anul trecut deoarece conditiile meciului sunt cu totul diferite.

Totusi unii pariori prefera pariurile riscante, iar cota de 8.50 pe care o ofera casele de pariuri pentru o victorie surprinzatoare a oaspetilor reprezinta un pronostic atragator, insa noi va recomanda sa mizati pe un succes al celor de la Tottenham, pariu pentru care veti primi cota 1.45 de la majoritatea agentiilor de pariuri care anticipeaza o victorie a gazdelor.