Biletul Zilei
Biletul Zilei

Olanda U19 vs Anglia U19 – Meciul Zilei 15.Iulie.2016

olanda logoanglia logoDaca selectionatele mari ale  Olandei si Angliei si-au dezamagit suporterii in ultima perioada, reprezentativele Under19 au sansa astazi sa obtina calificarea in semifinalele Campionatului European organizat pentru aceasta limita de varsta.

Cele doua formatii se afla in Grupa B alaturi de Franta si Croatia, alte doua formatii care vor incerca sa demonstreze ca sunt capabile sa obtina performante importante. Dupa primele partide din grupa Olanda si Anglia au cate 3 puncte iar castigatoarea din aceasta intalnire isi poate asigura calificarea in faza semifinalelor. Nci una dintre cele doua selectionate nu a castgat pana acum Campionatul European la aceasta limita de varsta, dar la aceasta editie gazduita de Germania este posibil sa vedem ambele echipe evoluand in fazele finale ale competitiei.

Olanda este echipa care porneste cu a doua sansa la victorie, dupa succesul impotriva croatilor selectionata Portocalei Mecanice va incerca sa obtina cel putin un rezultat de egalitate pentru a fi scutita de emotii in ultima partida din grupa in care vor intalni Franta.  Olanda are un sistem foarte bun de promovare si crestere a tinerilor talentati, iar Ajax Amsterdam si PSV au oferit cele mai multe vedete ale fotbalului olandez.

In lotul actual al nationalei sub 19 ani majoritatea fotbalistilor selectonati provin de la cele doua mari cluburi ale Olandei, atacantul de la PSV, Steven Bergwijn,  fiind eroul meciului cu Croatia in care a reusit sa marcheze de doua ori. Alti fotbalisti care merita sa fie urmariti sunt Hidde ter Avest de la FC Twente si capitanul Abdelhak Nouri de la Ajax Amsterdam.

In cealalta tabara selectionerul Aidy Boothroyd se bazeaza pe Dominic Solanke care a marcat al doilea gol al partidei cu Franta. Englezii sunt favoritii acestui meci, dar si echipa cu cele mai multe sanse de calificare, in ultima partida din grupa acestia vor intalni Croatia, un adversar care nu ar trebui sa puna multe probleme nationalei Angliei.

Totusi in ultimele 3 meciuri directe Anglia nu a obtinut nici o victorie impotriva Portocalei Mecanice, mai mult decat atat olandezii nici macar nu au primit gol in aceste intalniri in care au castigat de doua ori.  Pariorii trebuie sa tina cont si de faptul ca cea mai recenta partida directa a avut loc in 2011, iar componenta celor doua reprezentative este total diferita.

Asa cum am precizat la inceputul articolului Anglia are prima sansa la victorie in acest meci, insa pentru pariori cea mai sigura alegere este varianta de sansa dubla X2 care este cotata cu 1.30 si care asigura profitul si in cazul unui rezultat de egalitate.