Norvegia vs Islanda Pariul Zilei 01.Iunie.2016

norvegia logoislanda logoPariorii au astazi multe meciuri interesante din care isi pot alege pronosticurile, insa noi sa expunem in acest articol mai multe detalii despre partida dintre Norvegia si Islanda, un meci care ar putea oferi si un pariu foarte profitabil.

Acest amical va avea loc pe Ullevaal Stadion din Oslo, iar lovitura de start se va da la ora 20:45, insa doar pentru Islanda acest meci va avea o miza mai consistenta deoarece echipa se pregateste pentru Campionatul European. Si formatia norvegiana are o motivatie puternica sa castige acest meci de pregatire deoarece cele doua formatii sunt doua rivale locale, iar fanii gazdelor asteapta o victorie de la selectionata pregatita de Per-Mathias Hogmo.

Norvegienii au fost si ei foarte aproape de a se califica la tunreul final insa dupa ce au terminat pe locul 3 in grupa de preliminarii acestia au pierdut la baraj in fata Ungariei. Singurele echipe din zona scandinava care vor participa la Euro 2016 sunt Suedia si Islanda, insa diferentele dintre Norvegia si cele doua vecine sunt foarte mici.

Atat Islanda cat si Norvegia practica un stil de joc bazat in special pe forta fizica, iar acest fapt se datoreaza mentalitatii jucatorilor din componenta celor doua nationale, majoritate dintre ei evolund in Anglia sau in Germania. Aceasta filosofie impinge formatiile spre atac si ofera meciuri spectaculoase cu multe goluri. Daca mai tinem cont de faptul ca arbitrul acestei intalniri va fi din Scotia atunci trebuie sa ne asteptam la o partida foarte deschisa in care jocul va decurge liber si va fi multa implicare fizica.

Islanda si-a demonstrat capacitatea ofensiva si in partida precedenta atunci cand au invins selectionata Greciei cu scorul de 3-2, jucatorii cu cea mai importanta contributie in acea partida fiind Aron Gunnarsson, Sverrir Ingi Ingason si Kolbeinn Sigthorsson care a marcat golul decisiv. De partea cealata cei mai periculosi jucatori ai gazdelor sunt Markus Henriksen, Joshua King si Valon Berisha.

Cele doua echipe nordice s-au mai intalnit de mai multe ori in decursul anilor insa nici o partida nu s-a terminat fara gol marcat. Singura victorie a islandezilor a fost inregistrata in campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2014, dar pentru partida de astazi trupa pregatita de Lars Lagerback are sanse reale sa obtina inca o victorie in fata Norvegiei.

Casele de pariuri acorda cota 2.45 pentru succesul gazdelor care raman favoriti la victorie, insa noi va recomandam sa alegeti varianta de peste 2.5 goluri, pronostic care este cotat cu 2.40 si care poate aduce profit indiferent de castigatoarea acestei partide.