Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 30.Iulie.2015

real madrid logoac milan logoInca suntem in luna iulie si nu toate campionatele au inceput, pana se reiau principalele competitii europene avem ocazia de a urmari doi colosi ai fotbalului european intr-un alt amical de top din cadrul International Champions Cup. Real Madrid si AC Milan este meciul zilei de astazi, fiind ultimul meci pentru cele doua echipe in competitia amicala organizata in China.

Incepan de la ora 15:00, pe stadionul din Shanghai se va desfasura partida care va decide castigatoarea turneului pe zona Asiei, ambele participante de astazi au reusit sa invinga pe Inter Milan, iar acest ultim meci va decide castigatorea trofeului. Real Madrid a castigat in urma cu o saptamana turneul organizat pentru zona Australiei, dar nu au reusit sa marcheze contra celor dela AS Roma, pierzand apoi meciul la loviturile de departajare.

Avand invedere faptul ca AC Milan nu au reusut sa se califice in cupele europene, acest meci s-ar mai putea repeta doar in finala Audi Cup, o alta competitie amicala in care vor mai participa pe langa cele doua echipe de astazi Tottenham si Bayern Munchen.

Ambele cluburi mai au de jucat in aceasta vara cateva amicale pentru a intra in conditie perfecta pentru inceputul de sezon. Conducerea celor de la AC Milan nu mai doreste sa aiba un sezon la fel de esuat ca cel precedent, asa ca au adus cativa jucatori de clasa ce ar trebui sa il ajute pe antrenorul Sinisa Mihajlovic sa obtina o clasare cat mai buna in acest sezon de Serie A. Chiar daca nu au alaturi jucatori precum Cristiano Ronaldo, Gareth Bale sau Benzema, echipa italiana se bazeaza pe o defensiva organizata, iar Carlos Bacca, noua vedeta a milanezilor doreste sa inscrie in poarta galacticilor la fel cum o facea si in meciurile din Spania.

Avand in vedere contextul actual Real Madrid este favorita clara la castigarea acestui meci, insa partida de astazi va pune fata in fata doua echipe de prestigiu din fotbalul mondial, fiind cluburile care au castigat de cele mai multe ori UEFA Champions League. La aceasta reputatie a clubului ar trebui sa se gandeasca jucatorii italieni si sa reuseasca un rezultat pozitiv, la fel ca si in ultima partida dintre cele doua trupe cand AC Milan a invins cu 4-2 intr-un amical disputat in decembrie, anul trecut.

Pentru pariorii care doresc sa mizeze pe acest meci ar fi indicat sa mizeze pe un succes al Realului,pentru cota 1.45, sau pe faptul ca se dau mai mult de 2.5 goluri cu o cota de 1.50.