Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 26.August.2015

bayer leverkusen logolazio logoCel mai tare meci din Play-off-ul pentru grupele UEFA Champions League se va disputa intre Bayer Leverkusen si Lazio Roma, doua cluburi ce vin din campionate tari si care vor oferi spectatorilor un fotbal de calitate.

Nemtii de la Leverkusen sunt favoriti la victorie si la calficiarea in grupe, dar Lazio este un adversar incomod care poate pune probleme reale. Datorita statutului campionatelor din cre provin ambele cluburi nu au jucat alte runde preliminare, aceasta partida fiind ultimul pas pentru calificarea in grupe. In partida de la Roma Leverkusean a fost invinsa cu greu, scor 1-0 gol marcat in minutul 77 de Balde Keita, atacantul senegalez a intrat pe teren ca rezerva in minutul 46 in locul veteranului german Klose.

Formatia lui Stefano Pioli nu a dominat meciul dar tactica italiana se pare ca a avut efect, pe aceasi strategie se bazeaza oaspetii si in partida de astazi, care va fi mai dificila din cauza presiunii puse de fanii gazdelor si de absentele din lotul italienilor.

Managerul italian nu-i poate folosi astazi pe portarul Marchetti, atacantii Djordjevik si Klose, dar cea mai insemnata absenta este cea a capitanului Lucas Biglia. Astfel daca medicii nu vor reusi sa-l reabiliteze pe argentinian in locul acestuia ar putea fi numit capitan romanul Stefan Radu, fundasul se afla de sapte ani la echipa din capitala Italiei si a mai purtat banderola de capitan si in alte perioade fiind considerat un fotbalist cu influenta in vestiarul echipei.

Si in lotul celor de la Leverkusen sunt multi indisponibili, antrenorul Roger Schmidt are trei fotbalisti accidentati si unul suspendat. Cu toatea aceste valoarea jucatorilor din teren este una asemanatoare, iar diferenta in aceasta partida o poate face un jucator talentat printr-o executie exceptionala sau prin greseala unui fundas, insa casele de pariuri o vad pe Bayer Leverkusen favorita la castigarea partidei, avand in vedere ca acest retur se joaca pe BayArena gazdele sunt cotate cu 1.60, in timp ce italienii au primit o cota de 6.00 daca vor obtine un succes surprinzator.

Pariorii care doresc sa mizeze pe acest meci trebuie sa aiba in vedere si faptul ca jocul va decurge mai mult in jumatatea oaspetilor, microbistii cu experienta cunosc strategia italienilor care asteapta in defensiva pentru ca mai apoi sa lanseze contraatacuri rapide.

Folosind aceasta tactica Lazio va incerca sa anihileze atacurile germanilor, un egal fiind un rezultat care i-ar multumi deoarece ar obtine calificarea in faza urmatoare, acest pronostic este cotat cu 4.00 de majoritatea agentiilor de pariuri.