Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 25.Noiembrie.2015

juventus logomanchester city logoCea mai asteptata inclestare din aceasta seara este cea dintre Manchester City si Juventus Torino, campioana Italiei, aceasta partida nu numai ca este decisiva pentru situatia celor doua echipa in grupa, dar este si un prileaj pentru formatia engleza de a se razbuna dupa infrangerea din tur.

Gazdele de la Juventus sunt acum echipa mai in forma, avand deja inregistrate doua victorii consecutive, in etapa precedenta campioana Italiei a obtinut cele trei puncte chiar in fata rivaliilor traditionali de la AC Milan. Totusi echipa pregatita de Massimiliano Allegri nu are o situatie foarte buna in campionat, dupa 13 etape torinezii ocupa locul 6 cu doar 21 de puncte.

Aceasta clasare dezamagitoare se datoreaza in special inceputului de sezon in care Juventus a pierdut multe echipe in fata unor echipe modeste, din aceasta cauza va fi foarte greu pentru gruparea torineza sa-si pastreze titlu de campioana a Italiei si in acest an.

In comparatie cu meciul din tur in care Manchester City era echipa pe val dar Juventus s-a impus acum situatia s-a inversat deoarece cetatenii vin dupa doua meciuri fara victorie. Ultima partida disputata in Premier League a reprezentat o infrangere greu de digerat pentru jucatorii lui Manchester City care au fost invinsi pe teren propriu de Liverpool cu scorul de 4-1. Totusi Manuel Pellegrini spera ca elevii sai sa-si revina si sa obtina un rezultat bun in aceasta seara pe Delle Alpi.

De altfel un egal ar rezolva in mare parte calificarea pentru ambele echipe deoarece Sevila, ocupanta locului 3, are doar 3 puncte si au o deplasare grea la Borussia Monchengladbach. Ambele combatante de astazi au un atac bun dar se remarca printr-o defensiva foarte organizata, daca una dintre formatii va iesi castigatoarea cu siguranta ca diferenta se va face printr-o actiune extraordinara sau o greseala in defensiva adversa.

Cele doua echipe s-au mai intalnit in cupele europene in urma cu 5 ani, dar in grupele Europa League, in cele doua confruntari din 2010 nu s-a putut stabili care echipa este superioara deoarece ambele intalniri s-au terminat la egalitate cu acelasi scor 1-1. Casele de pariuri acorda o cota destul de buna pentru inca o remiza intre cele doua adversare, cei care vor paria pe X vor obtine cota 3.25, iar cei care vor miza pe un succes al englezilor vor primi cota 3.50.

Juventus Torino ramane favorita caselor de pariuri care acorda cota 2.20 pentru o victorie a gazdelor, insa oricare ar fi rezultatul final speram sa vedem un meci de gala intre doua dintre cele mai bune echipe din UEFA Champions League.