Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 25.Decembrie.2015 – El Daklyeh vs Ennpi

El Daklyeh logoEnnpi logoCel mai interesant meci de astazi este intre El Daklyeh si Ennpi din prima liga egipteana, fiind in acest moment singurele echipe neinvinse din campioant, insa aceasta performanta s-ar putea sfarsi in aceasta seara pentru una dintre formatii.

El Daklyeh este formatia gazda si ocupanta pozitiei secunde in clasament cu 20 de puncte, la un singur punct de liderul Misr Elmaqasah, de asemenea El Dakleh are cea mai buna defensiva dintre toate echipele din campionat. Trupa pregatita de antrenorul Alaa Abdelaal a primit pana acum un singur gol in egalul 1-1 cu ultima clasata, Ghazl El Mahallah.

Aceasta strategie foarte defensiva nu i-au ajutat prea mult in marcarea golurilor, doar 9 goluri au inscris cei de a El Daklyeh 2 dintre acestea fiind reusite de jucatorul din Burkina Faso, Cyrille Barros Bayala. Clubu El Daklyeh nu are pana acum nici un trofeu in palmares si nu a reusit clasari foarte bune in prima liga egipteana, insa acest inceput de sezon poate da curaj conducerii si jucatorilor pregatiti de Alaa Abdelaal sa vizeze la primul lot titlul de campioana al Egiptului.

De partea cealalta Ennpi Club a terminat sezonul trecut pe pozitia a treia si are in visteria sa doua cupe ale Egiptului cucerite in 2005 si 2011. In acest moment formatia oaspetilor se claseaza pe locul 8 cu 13 puncte, insa la fel ca si adversara de astazi sunt neinvinsi in campionat.

Managerul celor de la Ennpi, Hany Ramzy, se bazeaza foarte mult pe cuplul de atacanti format din egiptenii Salah Ashour si Mahmoud Kaoud, cei doi marcand impreuna pana acum 6 goluri. Desi are al patrulea lot ca valoare din tara si este considerata o candidata la titlu de campioana, cei de la Ennpi nu au reusit sa castige pana acum nici un meci in deplasare, insa in aceasta seara Ennpi pot provoca prima infrangere cei de la El Daklyeh.

Ultima intalnire dintre cele doua adversare s-a terminat la egalitate scor 2-2, dupa ce Ennpi a avut un jucator eiminat in minutul 12 si a evoluat in inferioritate restul meciului. Daca acest deznodamant se va repeta si in aceasta seara casele de pariuri vor acorda cota 3.00 celor care au mizat pe X. Un rezultat de egalitate ar pastra intacta invincibilitatea celor doua echipe, insa daca gazdele vor reusi sa se impuna pariorii vor primi cota 2.60.

Aceasi cota se ofera si daca Ennpi Club vor obtine prima victorie din deplasare, asadar microbistii care vor reusi sa urmareasca aceasta partida vor avea prilejul sa se bucure o confruntare tensionata, in care cele trei puncte vor motiva fotbalistii sa joace la cel mai inalt potential.