Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 24.Iulie.2015

manchester city  logoreal madrid logoUn alt meci de lux oferit de International Champions Cup este Manchester City contra celor de la Real Madrid, partida care se va disputa la Melbourne, in Australia.

Fiind ultimul meci al competitiei pe zona Australiei, acest meci va decide si castigatoarea turneului in urma rezultatelor din celelalte partide. In primul meci al turneului Real Madrid a terminat 0-0 cu AS Roma si a pierdut la penaltiuri, iar in al doilea meci s-a impus Manchester City in fata Romei tot la penaltiuri.

Asadar in acest meci vom vedea la lucru pe toate vedetele disponibile, precum si noile achizitii. In tricoul lui Manchester City este asteptat sa evolueze si Raheem Sterling, tanarul fundas adus de le Liverpool in schimbul unei sume record de 62.5 milioane de euro, fiind cel mai scump transfer realizat de trupa lui Manuel Pellegrini.

In timp ce fanii galacticilor doresc sa-i urmareasca pe cele mai cunoscute vedete ale spaniolilor Cristiano Ronaldo, Gareth Bale sau Toni Kroos au evoluat si in meciul cu AS Roma, dar nu au reusit sa marcheze nici un gol. Pentru cei de la Real Madrid urmeaza alte meciuri amicale de top in care vor intalni pe Inter Milan, AC Milan si Tottenham.   Englezii de la Manchester City mai au doua amicale pana la primul meci oficial, insa Real Madrid este cel mai puternic adversar pe care il vor intalni in acesta vara, deci jucatorii clubului englez vor trata acest meci ca o partida oficiala.

Cele doua echipe s-au mai intalnit in urma cu 3 ani in grupele Champions League, in primul meci din Spania s-au impus galacticii cu 3-1, iar in al doilea meci din Anglia s-a terminat 1-1. In acele meciuri au marcat si Benzema si Cristiano Ronaldo, cei doi jucatorii fiind printre favoritii agentiilor de pariuri sa marcheze si in acest amical. Casele de pariuri ii vad favoriti pe Real Madrid la castigarea acestui meci, oferind o cota de 1.95 pentru victorie iar pentru un succes al celor de la Manchester City cota 3.75.

Avand in vedere ultimele rezultate al celor doua grupari in ultimul amical si valoarea jucatorilor   cel mai inspirat pronostic pentru aceasta partida este parierea pe un rezultat de egalitate in urma celor 90 de minute, casele de pariuri oferind o cota de 3.60 pentru o remiza. Insa acest meci este recomandat spre vizionare tuturor microbistilor deoarece vor putea urmari pe cei mai buni jucatori din lume, scorul final al partidei fiind deschis oricarui rezultat.