Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 23.Iulie.2015

guangzhou evergrade logobayern munchen logoTurneul din China aducere iubitorilor de fotbal inca un meci interesant, Bayern Munchen si Guangzhou Evergrade se vor infrunta azi incepand de la ora 14:35 in fata a 60000 de spectatori pe stadionul Tianhe Stadium din Guangzhou. Daca gazdele de astazi se afla la singurul amical din acesta vara, campionatul Chinei fiind in plina desfasurare, pentru Bayern Munchen reprezinta ultimul test inainte de Supercupa Germaniei contra celor de la Wolfsburg. Bayern a mai jucat in acest turneu inca doua amicale pe care le-a castigat 4-1 cu Valencia si 1-0 cu Inter Milan, pentru multi meciul cu Guangzhou este privit ca o simpla formalitate pentru trupa lui Pep Guardiola.

Desi nu putem compara forta celor doua echipe si valoarea jucatorilor, chinezii au in lot cativa fotbalisti carear putea juca la nivelul meciurilor din Bundesliga. Majoritatea dintre ei au fost adusi in aceasta vara si nu au avut timpul necesar sa se integreze in componenta echipei, dar pot aduce un plus prin valoarea individuala.

Printre transferurile facute de Luiz Felipe Scolari, managerul celor de la Guangzhou, putem aminti pe : Roubinho, Alberto Gilardino sau Alessandro Diamanti, acesti noi veniti completeaza echipa chinezilor cu brazilianul Ricardo Goulart cel mai bine cotat jucator din lotul actual. Desi gruparea chineza nu se poate lauda cu atat de multe vedete ca Bayern Munchen, acestia pot compensa diferenta de valoare prin motivatia si aportul la acesta partida, in care jucatorii chinezi vor da 100% din potentialul lor.

De cealalta parte clubul bavarez pare sa fie pregatit pentru inceputul noului sezon, in cele doua meciuri amicale din acesta vara, tactica lui Guardiola a fost aplicata cu succes, nemtii reusind sa domine adversarul atat la goluri dar mai ales la posesia mingii. Un joc asemanator se astepta si in meciul de astazi, cu o posesie prelungita a celor de la Bayern care sa le ofere cat mai multe sanse de a marca. Cele doua echipe au mai disputat un meci in 2013, in cadrul Campionatului Mondial al Cluburilor, atunci cand Bayern Munchen s-a impus cu scorul de 3-0.

Agentiile de pariuri se astepta si in acest meci ca nemtii sa se impuna, o victorie a celor de Guangzhou fiind cotata cu 9, iar un egal cu 5.50. Pe langa varianta victoriei lui Bayern care este cotata doar cu 1.25, pariorii mai pot alege o victorie a bavarezilor la handicap sau pe faptul ca Bayern o sa aiba mai multe cornere, avand in vedere calitatea jucatorilor este normal ca Gunagzhou sa fie dominata la toate capitolele.