Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 23.Decembrie.2015 – Bari vs Brescia

bari logo brescia logoIn aceasta seara se vor disputa mai mute meciuri din Serie B, dintre aceste partide confruntarea dintre Bari si Brescia este cea mai interesanta deoarce cele doua formatii sunt implicate in lupta pentru promovarea in primul esalon al fotbalului italian.

Bari este echipa gazda a acestei intalniri, din acest motiv este si favorita la casele de pariuri, insa in clasament intre cele doua adversare exista o diferenta foarte mica. Bari se afla pe locul 4 cu 35 de puncte, in timp ce Brescia se afla pe pozitia urmatoarea la 4 puncte diferenta. Dintre aceste doua formatii Bari are cele mai multe sanse la promovare fiind la doar 6 puncte de liderul clasamentului, Crotone.

Brescia este neinvinsa in utimele 5 etape si este una dintre cluburile cu o mare traditie in fotbalul italian, in trupa pregatita de Roberto Boscaglia inca se mai regaseste atacantul Andrea Caracciolo, jucatorul de 34 de ani este acum capitanul Bresciei si a jucat alaturi de legenda fotbalului italian Roberto Baggio. Cei de la Brescia au foarte multi ani de cand evolueaza in Serie B, in 2010 au promvat in Serie A insa au retrogradat in primul sezon de pe pozitia nouasprezece. Cea mai buna clasara a oaspetilor din utimii 20 de ani s-a inregistrat in 2001 cand Brescia a terminat pe pozitia a opta din Serie A.

De cealalta parte cei de la Bari nu au mai evoluat in prima liga italiana din anul 2011, iar in acest sezon managerul Davide Nicola are la dispozitie mai multi fotbalisti tineri imprumutati de la echipele din Serie A. Cel mai bine cotat fotbalist din tabara oaspetilor este Giuseppe De Luca care este evaluat a 2.2 milioane de euro si a fost imprumutat in acest an de la Atalanta. In echipa lui Bari se regasesc si doi romani, fundasul Ionut Rada si tanarul atacant George Puscas care a fost imptumutat de la Inter Milano.

In ultima intalnire dintre Bari si Brescia spectatorii au avut prilejul sa urmareasca un meci foarte spectaculos cu multe goluri si rasturnari de situatie. La finalul acestei partide Bari a reusit sa invinga cu 3-2 insa acest rezultat nu a dus la indeplinirea obiectivului, ambele formatii terminand sezonul dupa locurile ce duc in Serie A.

Brescia are putine sanse sa se impuna in confrutnarea din aceasta seara, oaspetii sunt cotati cu 4.60 in timp ce gazdele de la Bari sunt cotati cu 1.85. Cei care doresc sa parieze la aceasta partida trebuie sa ia in calcul si varianta de X pentru care vor primi cota 3.10, un egal fiind un rezultat foarte posibil daca ne amintim cat de echilibrate sunt cele doua adversare.