Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 19.August.2015

Cea mai stransa confruntare din Play-off-ul pentru grupele Champions League se va disputa astazi intre Valencia si AS Monaco, fiind si doua dintre cele mai puternice cluburi aflate in aceasta faza. Ambele echipe vin din campionate foarte tari, iar in partida de astazi vom vedea la lucru multi jucatori de cea mai inalta calitate.

Gazdele de astazi au terminat sezonul trecut pe locul 4 din Spania, aceasta poztie nu le-a acrodat dreptul sa participe direct in grupele Champions League asa ca liliecii vor trebui sa joace din aceasta runda. Spaniolii au in cadrul lotului mai multi jucatori pe care antrenorul portughez Nuno Espirito Santo i-a adus din tara sa natala. Majoritatea fotbalistilor au fost cumparati de la Benfica Lisabona, in aceata vara trei jucatori au fost transferati de la formatia portugheza la Valencia.

Pe langa jucatorii de la Benfica cei de la Valencia l-au achizitionat si pe Alvaro Negredo de la Manchester City in schimbul unei sume de 18 milioane de euro. Aceste transferuri nu au inceput inca sa se vada si in rezultatele spaniolilor care nu au reusit sa castige nici un amical jucat impotriva unor clubur mai importane. Ramane de vazut daca noile achiztii au avut destul timp sa se acomodeze la clubul spaniol si daca vor reusi sa se califice in faza urmatoare.

De partea cealalta AS Monaco a pierdut multi dintre super-jucatorii care au fost adusi la formatia din Monte-Carlo in urma cu trei ani, in lotul actual   doar Joao Moutinho si Toualan au mai ramas din acea echipa formata cu multe milioane de euro. Sezonul trecut AS Monaco a termiant pe pozitia a treia a clasamentului din Ligue 1, acestia au eliminat in turul trecut pe elvetienii de la Young Boys printr-o dubla victorie. Cele doua tabere s-au mai intalnit si in sezonul trecut intr-un meci disputat in cadrul competitiei amicale Emirates Cup, acea partida s-a terminat la egailtate dar spectatorii au urmarit un spectacol fotbalistic placut cu 4 goluri.

Un astfel meci se asteapta si atazi de la cele doua formatii, casele de pariuri o vad pe Valencia ca favorita la victorie oferind cota 1.80 celor care vor paria pe un succes al gazdelor. Cei care vor miza pe o victorie obtinuta in deplasare de AS Monaco vor obtine o cota cuprinsa intre 4.50 si 5.00 in functe de agentia de pariuri. Totusi meciul va fi unul echilibrat si este foarte posibil ca cele doua grupari sa termine la egailtate la fel ca si in ultima confruntare, un astfel de rezultat este cotat cu 3.60 de majoritatea caselor de pariuri.