Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 17.Ianuarie.2016 – Liverpool vs Manchester United

liverpool logomanchester united logoIn aceasta etapa de Premier League va avea loc unul dintre cele mai interesante dueluri din acest campionat, Manchester United se va deplasa pe Anfield pentru a incerca sa obtina un rezultat pozitiv in fata unei echipe in forma care joaca un fotbal frumos. Partida va incepe de la ora 16:05 iar gazdele de la Liverpool sunt favorite la casele de pariuri pentru a obtine cele 3 puncte de care ambele echipe au foarte mare nevoie.

Atat Manchester United cat si Liverpool trec printr-o perioada mai nefericta, ambele cluburi se pozitioneaza mai jos decat si-ar fi propus ca obiectiv la inceputul sezonului, din acest motiv exista o presiune enorma pe umerii jucatorilor, dar mai ales pe al antrenorilor. Cei de la Liverpool si-au schimbat deja o data antrenorul, fiind adus germanul Jurgen Klopp pentru a incerca sa salveze rezultatele cormornailor.

De partea cealalta olandezul Louis Van Gaal se afla intr-un punct critic al mandatului sau pe banca celor de la Manchester United, echipa sa a obtinut doar 34 de puncte pana acum si se claseaza pe pozitia a sasea in clasament cu 34 de puncte, la 9 puncte diferenta fata de liderul campionatului Arsenal Londra. Aceata echipa a oferit un meci foarte frumos in etapa trecuta cand au jucat tot pe Anfield cu Liverpool, scorul final fiind de 3-3., dar acest egal nu a ajutat foarte mult pe Liverpool care ocupa locul 9 din clasament cu 31 de puncte.

Pentru trupa antrenata de Jurgen Klopp aceasta partida nu va fi deloc una usoara deoarece Manchester United are una dintre cele mai bune defensive din campionat cu doar 20 de goluri primite. Pe langa aceasta cormoranii mai trebuie sa fie atenti la atacantii oaspetilor, in formatia diavolilor evolueaza Wayne Rooney, Juan Mata, Anthony Martial si Ander Herrera, toti acestia fiind fotbalisti care pot pune un real pericol la poarta gazdelor.

Cele doua adversare nu s-au mai intalnit din luna septembrie a anului trecut, mai exact din turul campionatului in care Manchester United reusea sa se impuna cu scorul de 3-1, singurul gol al cormoranilor fiind reusit de Christian Benteke. Dupa cum am precizat la inceputul articolului casele de pariuri acorda prima sansa la victorie celor de la Liverpool, un succes al acestora este cotat cu 2.30, in timp ce un rezultat de egalitate este cotat cu 3.30.

Nu ar fi exclus ca diavolii din Manchester sa reuseasca prima victorie in deplasare dupa 5 partide, pronostic pentru care pariorii vor primi cota 3.45. Oricare ar fi rezultatul final speram ca jucatorii celor doua echipa sa ne ofere un meci frumos de care sa se bucure toti iubitorii fotbalului.