Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 17.August.2015

Returul din Supercupa Spaniei se va disputa astazi incepand cu ora 23:00, FC Barcelona va incerca sa intoarca pe Camp Nou diferenta pe care Atlhetic Bilbao a obtinut-o dupa victoria din tur cu 4-0.

Jocul celor de la FC Barcelona a suferit in ultimele meciuri dupa accidentarea lui Neymar, catalanii au reusit sa se impuna cu greu in Supercupa Europei contra Seviliei. Desi Barcelona a avut la un moment dat un avantaj de trei goluri, adversarii au reusit sa egaleze scorul pana la final, castigatoarea trofeului s-a decis in prelungiri. Eroul acelei partide a fost Lionel Messi care a reusit sa inscrie doua goluri, insa superstarul argentinian nu a mai reusit aceasi perfeormanta si in deplasarea de la Bilbao, chiar daca au avut posesia mingii majoritatea meciului, atacantii Barcelonei nu reusit sa-si fructifice sansele create.

In acest timp adversarii lor au avut o eficienta foarte buna, reusind sa transforme in gol majoritatea fazelor periculoase. Pe scurt, putem afirma ca in acea partida atacantilor catalani le-au lipsit total inspiratia, iar cei de la Atlhetic Bilbao au avut norocul sa transforme toate ocaziile.

Managerul Barcelonei, Louis Enrique nu-l poate folosi astazi nici pe Jordi Alba, dar cei de la Atlhetic Bilbao stau mult mai rau la capitolul accidentari. In echipa bascilor sunt momentan cinci fotbalisti care au probleme medicale, cel mai important dintre ei fiind Muniain. Fanii fotbalului spaniol cunosc politica de club a celor din Bilbao, aproape toti jucatorii fiind din regiunea Tara Bascilor, in aceste conditii pentru tehnicianul Ernesto Valverde va fi si mai dificil sa-i inlocuiasca pe cei sase jucatori indisponibili.

In concluzie, aceasta partida va fi una care se va juca la o singura poarta, avand in vedere ca scorul din tur a fost 4-0 Barcelona nu mai are nimic de pierdut si vor risca totul pe cartea atacului. Formatia din Bilbao trebuie sa se apere cat mai bine si sa reziste presiunii puse de publicul de pe Camp Nou, agentiile de pariuri o vad pe FC Barcelona ca favorita clara la castigarea acestui meci. Pentru o victorie a gazdelor pariorii ar obtine cota 1.15, pentru un rezultat de egalitate cota 8.00, iar daca Atlhetic Bilbao ar repeta isprava din tur si ar reusi sa-i invinga pe catalani pentru a doua oara intr-o saptamana pariorii care ar risca pe acest pronostic ar obtine cota 17.00.

Acest meci este atractiv nu doar pentru ca joaca castigatoarea Champions League si probabil cea mai buna echipa din lume la ora actuala, ci pentru ca o victorie la mai putin de 4 goluri a Barcelonei nu i-ar ajuta pe elevii lui Louis Enrique sa castige trofeul, asadar va fi o lupta pana in ultimele momente pentru deciderea castigatoarei Supercupei!