Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 15.Noiembrie.2015

ungaria logonorvegia logoIn aceasta seara se va disputa returul dintre Ungaria si Norvegia pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor din Franta, miza este una uriasa pentru cele doua formatii, dar maghiarii au un avantaj dupa victoria din Norvegia cu 1-0. Pariorii pot profia de acest retur in care Ungaria are ca obiectiv obtinerea a cel putin unui rezultat de egalitate, scorul de 0-0 este suficient pentru vecinii nostri de aceea trebuie sa ne asteptam la un meci inchis in care Ungaria nu va risca foarte mult.

De altfel nici in meciurile cu Romania ungurii nu au abordat o strategie foarte ofensiva, in partida de la Budapesta cele doua formatii au avut doar cate 3 suturi pe poarta iar scorul final a fost de 0-0, iar partida din Romania care s-a terminat 1-1 cele doua rivale au avut cate doua suturi pe poarta. Astfel putem deduce clar ca echipa maghiara nu este deloc favorita unei tactici ofensive, acest lucu s-a demonstrat si in partida din tur in care dupa ce au deschis scorul maghiarii s-au aparat si nu au mai pus foarte multe probleme la poarta norvegienilor.

Oaspetii sunt obligati sa atace in aceasta partida, insa asa cum s-a intamplat si in tur incercarile norvegienilor au fost stopate de apararea maghiara, iar putinele ocazii care le-au creat nordicii au fost ratate. Nici Norvegia nu este o echipa care sa fie caracterizata prin forta ofensiva, in meciul din tur selectionerul Per-Mathias Hogmo a inceput cu un singur atacant, Alexander Soderlund care evolua in fata decarului Markus Henriksen, acesta avand mai mult rolul de a crea spatii in defensiva maghiara si de a furniza pase de gol.

Pe parcursul meciului au mai fost introdusi jucatori cu valente ofenisva dar aceste schimbari nu au imbunatit prea mult situatia meciului. Ungurii au reusit sa reziste pana la final cu ajutorul paradelor veteranului din poarta maghiara, Gabor Kiraly, care a bifat 100 de aparitii in tricoul nationalei Ungariei.

In toate intalnirile dintre cele doua formatii Norvegia a reusit doar de doua ori sa se impuna pe terenul maghiarilor, fiind tocmai ultimele doua deplasari facute de norvegieni care sunt cotati cu 2.70 la fel ca si nationala gazda.

Un rezultat de egalitate este cotat cu 3.10 de majoritatea caselor de pariuri, insa recomandam pariorilor sa evite pronosticurile pe solisti daca nu sunt foarte siguri de alegerea facuta si sa incerce optiunea de sub 2.5 goluri cotata cu 1.50 pentru ca oricare ar fi rezultatul final meciul va fi unul strans in care echipele vor risca foarte putin.