Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 15.Iulie.2015

mexic logotrinidad tobago logoPentru astazi la rubrica pariul zilei va propun un meci de peste ocean, un meci international constand pentru Gold Cup CONCACAF, turneul continental al Americii Centrale si de Nord. Mexic si Trinidad Tobago se intalnesc in ultima etapa din grupa C.

Inaintea acestui meci cei din Trinidad ocupa prima pozitie in grupa cu 6 puncte, iar mexicanii pozitia a doua cu 4 puncte dupa o victorie 6-0 impotriva Cubei si un egal suprinzator 0-0 cu Guatemala. Desi ambele echipe sunt ca si calificate in faza urmatoare( pentru cei mai putin cunoscatori in Gold Cup sunt 3 grupe din care primele 2 echipe merg mai departe plus doua echipe de pe locul 3, in functie de puncte sau golaveraj) acest meci dintre Trinidad Tobago si Mexic are ca miza clasarea pe prima pozitie a grupei, ceea ce reprezinta intalnirea unui adversar mai usor in faza urmatoare, oricine preferand pe El Salvador sau Panama in locul Statelor Unite, castigatoare editiei din urma cu doi ani a Gold Cup.

Asadar miza este una importanta iar mexicanii sunt obligati sa castige dupa egalul dezamagitor cu Guatemala din meciul precedent, avand in vedere ca truneul se desfasoara in Statele Unite iar numarul emigrantilor mexicani este destul de ridicat, nationala o mexicana sa se simta ca acasa.

Meciul va fi unul dezechilibrat deoarece Mexicul este net superioara, pentru cei care “vara nu dorm” vor avea placerea incepand cu ora 3:30 sa-i urmareasca la lucru pe Giovani dos Santos, Javier Hernandez, Raul Jimenez sau capitanul nationalei Andres Guardado, toti jucatori de prima clasa din campionatele de top ale Europei.

De partea cealalta cel mai cunoscut jucator este capitanul echipei Kenwyne Jones, de la Bournemouth(Anglia), probabil pentru marea majoritatea nu va spune nimic dar atacantul in varsta de 30 de ani a participat la cea mai mare performanta a nationalei de fotbal din Trinidad Tobago, participand la Campionatul Mondial din 2006.

Astfel nu cred ca mai este nevoie sa prezentam alte argument in favoarea Mexicului, sperand sa nu se repete meciul prost jucat impotriva Guatemalei mexicanii au de partea lor toate statisticile fiind favorita clara. Majoritatea caselor de pariuri ofera o cota de 1.30, cea mai buna fiind de 1.35, pentru egal avem o cota ce variaza in functie de casa de pariuri de la 5.00 la 5.50, iar pentru o victorie surpinzatoare a celor din Trinidad avem o cota cuprinsa intre 9.00 si 11.00.

Desi 1.30 vi se poate parea o cota mica este un pariu sigur, care va poate da un castig considerabil daca pariati o suma mai mare. Multi pariori prefera chiar sa mizeze pe o victorie la handicap a mexicanilor pentru a obtine o cota mai mare, aceasta posibilitate nefiind exclusa avand in vedere talentul si valoarea jucatorilor, un scor de 2-0 sau 3-0 nu i-ar suprinde nici pe cei din Trinidad-Tobago.