Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 13.August.2015

Dupa ce am vazut diferenta dintre fotbalul romanesc si cel sarbesc in partidele dintre campioanele Partzian Belgrad si Steaua Bucuresti, pentru astazi va propunem un derby al campionatului din tara vecina, Vojvodina Novi Sad – Partizan.

Vojvodina este cea mai reprezentativa echipa a zonei Banatul sarbesc, fiind o formatie care pune an de an probleme granzilor Partizan si Steaua Rosie, in acest moment fiind cotata ca a treia echipa ca valoare din Serbia. Gazdele de astazi nu au reusit sa castige niciodata campionatul in Serbia, fiind o misiune aproape imposibila deoarece principalele contracandidate la tiltu sunt foarte puternice, dar a reusit sa castige o Cupa a Serbiei in 2014. Dupa cum am precizat anterior clubul din Banatul sarbesc este o aparitie constanta in cupele europene, cea mai importanta victorie fiind un 4-0 pe terenul Sampdoriei.

In lotul actual pregatit de Zlatomir Zagorcic se regasesc putin straini, majoritatea fotbalistilor provenind din Serbia sau din Bosnia. La fel ca si Partizan politica clubului se indreapta mai mult catre jucatorii foarte tineri, fiind o pepiniera pentru echipele din campionatele tari ale Europei ce cauta tineri talentati. Cel mai bine cotat jucator al Vojvodinei este Mijat Gacinovic care este estimat de specialsti la aproape doua milioane de euro.

FK Partizan Belgrad este cea mai titrata echipa din Serbia, acumuland in palmares 23 de titluri si 6 cupe , formatia se afla momentan pe prima pozitie a clasamentului, acumuland 9 puncte din patru meciuri. Clubul din capitala Serbiei se afla in continuare in cursa pentru Grupele Champions League, urmand sa-i intalneasca pe cei de la BATE Borisov din Belarus in Play-off.

La fel ca si adversa de astazi, Vojvodina va juca saptamana viitoare pentru Grupele Europa League impotriva cehilor de la Viktoria Plezn, avand in vedere ca mai este inca un meci pana la confruntarile europene, niciuna dintre cele doua echipe nu vor menaja titularii astazi.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu o victorie categorica a celor de la Partizan, scor 4-0, pentru partida de astazi specialistii se asteapta ca meciul sa fie mai echilibrat deoarece ambele echipe traverseaza o perioada buna. Agentiile de pariuri o vad pe Partizan ca favorita, asa cum era si normal, iar pentru victoria acestora ofera cota 1.95.

Pentru un rezultat de egalitate pariorii ar obtine cota 3.20, iar pariorii care doresc sa riste mai mult si sa mizeze pe un succes surprinzator al celor de la Vojvodina vor obtine cota 3.50, oricum se va termina meciul jucatorii celor doua grupari vor oferi un spectacol fotbalistic placut microbistilor.

Trackback from your site.

Leave a comment