Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 09.Octombrie.2015

muntenegru logoaustria logoPartida dintre Muntenegru si Austria este cea mai disputata confruntarea a zilei si este un duel intre doua echipe aflate in varful clasamentului, Austria fiind deja calificata in timp ce gazdele de la Muntenegru au sanse reale sa ocupe pozitia secunda.

Cele doua formatii fac parte din Grupa G dominata de austrieci care au obtinut 22 de puncte dupa 8 meciuri fiind neinvinsi pana la acest meci, in timp ce adversara lor de astazi se afla pe locul 4 cu 11 puncte, la 3 puncte distanta de Rusia care ocupa pozitia secunda in grupa.

Pe locul 3 se afla Suedia care pastreaza sanse de calificare cu 12 puncte, daca Austria si-a asigurat pozitia de lider al grupei pentru locul doi se vor intrece Muntenegru, Suedia si Rusia. Acest lucru ne indica faptul ca cei din Muntenegru au mai multe motive sa castige aceasta partida care se desfasoara pe teren propriu deoarece pentru austrieci cele trei puncte puse in joc nu mai reprezinta o miza considerabila.

Selectionata Austriei pregatita de Marcel Koller detine cativa jucatori tineri care au confirmat in campionatul Germaniei, cel mai cunoscut fiind David Alaba de la Bayern Munchen.

In tabara gazdelor sunt putini fotbalisti care evolueaza in campionate tari, in rest majoritatea evolueaza in spatiul iugoslav sau alte campionate mai modeste, printre jucatorii cei mai importanti ai nationalei Muntenegrului amintim: Marko Bakic si Stefan Savic de la Fiorentina, Stevan Jovetic de la Manchester City sau veteranul Mirko Vucinic de la Juventus Torino.

Golgeterul echipei este Jovietic care a marcat in aceste preliminarii 3 goluri, insa diferenta reala in acest meci se poate face in favoarea gazdelor doar daca participa toata echipa si sunt cu totii implicati in joc. Austria are deja 7 victorii consecutive, jucatorii au un moral ridicat si sunt pregatiti sa obtina inca un rezultat bun in aceasta deplasare, dupa ce austriecii s-au impus in meciul din tur cu 1-0 intr-o partida in care muntenegrenii nu au pus foarte multe probleme la poarta austriaca.

Agentiile de pariuri se asteapta la un meci echilibrat intre cele doua echipe, dar avand in vedere rezultatele bune ale austriecilor cota pentru victoria acestora este de 2.55, in timp ce cota pentru un succes al celor din Muntenegru este 2.90. Daca doriti sa pariati pe un rezultat de egalitate veti obtine cota 3.25, fiind un meci foarte strans si tensionat in acelasi timp, vom vedea multe cartonase acrodate de arbitru, este posibil ca in tabara gazdelor sa avem si o eliminare daca jucatorii muntenegreni nu vor reusi sa-si controleze nervii in timpul jocului.