Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 09.Noiembrie.2015

petrolul logoconcordia chiajna logoUltimul meci al etapei a saisprezecea din Liga I propune un meci echilibrat intre Petrolul Ploiesti si Concordia Chiajna, doua echipe aflate in suferinta dar care trebuie sa se redreseze cat mai rapid si sa obtina punctele necesare salvarii de la retrogradare.

Avand in vedere ca este un duel din partea de jos a clasamanetului, ci nu din primele clasate, meciul acesta va avea o incarcatura aparte, nereusind sa castige in fata unor echipe mai superioare cele doua formatii vor ataca cu toate mijloacele posibile pentru a obtine cele trei puncte atat de pretioase, dar si pentru a oferi un impuls de moral jucatorilor.

Gazdele de la Petrolul Ploiesti se afla in continuare pe ultima pozitie a clasamentului cu 4 puncte, acea sanctiune aplicata lupilor galbeni la inceputul sezonului a fost depasita dar echipa are foarte mare nevoie de o victorie pentru a mai spera in evitarea retrogradarii. Ploiestenii au obtinut o singura victorie in acest sezon in confruntarea de pe teren propriu cu FC Botosani, iar viitorul echipei gazda pare mai pesimist daca ne amintim ca lupii galbeni sunt echipa care a marcat cele mai putine goluri din campionat.

De partea cealalta Concordia Chiajna se remarca printr-o defensiva ineficienta, formatia pregatita de Cornel Talnar a primit 24 de goluri cu 3 goluri mai putin decat FC Voluntari, care este echipa cu cele mai multe goluri primite din Liga I. Chiajna a obtinut pana acum 3 victorii, ultima dintre ele fiind inregistrata la precedenta deplasare pe care jucatorii Concordiei au castigat-o la CSMS Iasi cu scorul de 1-0.

Este clar ca cele doua echipe nu sunt printre cele mai in forma din campionatul nostru dar putem sa speram la un meci frumos prestat de jucatorii celor doua grupari care sunt obligate sa obtina victoria. In meciul din tur dintre cele doua combatante s-a terminat la egalitate scor 2-2, iar ca un detaliu interesant in ultimele 3 confruntari directe ambele echipe au marcat cel putin de doua ori.

Casele de pariuri acorda prima sansa gazdelor de la Petrolul Ploiesti, chiar daca sunt pe ultimul loc din campionat lupii galbeni au cota 2.30 la o victorie, in timp ce pentru un succes al oaspetilor pariorii vor primi cota 3.30. Daca doriti sa mizati la acest meci trebuie sa tineti cont de diferentele mici dintre cele doua formatii pentru ca nici un rezultat de egalitate nu este exclus, daca se va repeta finalul de la ultima intalnire casele de pariuri vor acorda cota 3.00 celor care s-au incumetat sa parieze X la acest meci.