Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 07.August.2015

Dupa primele patru etape din Liga I inca mai sunt echipe care nu au reusit nici o victorie, FC Voluntari si FC Botosani sunt doua dintre aceste echipe care vor incerca astazi sa bifeze primul succes din acest campionat. Meciul se va disputa de la ora 18:30 pe stadionul Stefan cel Mare din Bucuresti, arena pe care evolueaza in mod obisnuit cei de la Dinamo.

Dupa cum spuneam nici una dintre cele doua echipe nu au reusit inca o victorie, dar cei de la FC Voluntari au pana acum trei puncte obtinute in urma a trei egaluri, in timp ce botosanenii au reusit sa adune doar doua puncte. Cu toate aceste ambele cluburi au acelasi numar de goluri marcate si primite, trebuie avut in considerare ca FC Botosani au evoluat in Europa League si au jucat cate doua meciuri pe saptamana.

In confrunatarea de astazi vom putea vedea exact care este valoare celor de la Botosani cand sunt odihniti si cat de mult va conta experienta jucatorilor adusi in aceasta vara de Voluntari. Pentru cei de la FC Voluntari ar putea debuta Daniel Pancu adus in aceasta vara de la Rapid sau atacantul Robert Ghiceanu care ar putea evolua impotriva fostei sale formatii.

FC Botosani are acum o sansa buna de a obtine 3 puncte deoarece programul in ultimele saptamani a fost incarcat si cu adversari dificili, chiar daca are in componenta multi fotbalisti cu experienta FC Voluntari este o nou-promovata iar jucatorii inca nu si-au consolidat relatiile de joc. Pentru FC Botosani este un avantaj deoarece au o echipa omogena, cu jucatori capabili sa faca diferenta, iar Leo Grozavu este unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga I.

Pe aceasta stabilitate si pe capacitatea de contraatac, fiind o tactica in care botosanenii s-au specializat, se bazeaza si casele de pariuri care ofera cota 2.35 pentru o victorie a oaspetilor. Chiar daca moldovenii sunt favoriti in acest meci cel mai probabil rezultat este o remiza, pentru acest pronostic pariorii ar obtine cota 3.05, insa fotbalul intodeauna ne-a oferit suprize iar aceasta partida este deschisa oricarui rezultat. Astfel daca FC Voluntari ar obtine prima victorie din acest sezon cei care au mizat pe acest rezultat ar obtine cota 2.85.

Observam ca toate cotele sunt echilibrate, ceea ce inseamna ca in acest meci se poate intampla orice, aceasta partida este indicata mai putin spre pariere deoarece este incerta si mai mult spre vizionare, cu siguranta jucatorii celor doua echipe vor da tot ce pot pentru a obtine primul succes din acest sezon.