Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 06.Octombrie.2015

U Clujsatu mare logoMeciurile din Liga a doua nu sunt asa de cunoscute pariorilor, desi nu au in componenta fotbalisti de talia celor ce evolueaza in prima liga, formatiile din divizia secunda pot face uneori meciuri mai bune si mai atractive decat derbiurile traditionale ale Romaniei. Partida de astazi dintre Universitatea Cluj si Olimpia Satu Mare se anunta a fi una foarte disputata in care jucatorii celor doua formatii vor juca la potentialul maxim pentru a aduce victoria si a obtine inca trei puncte.

Pe langa importanta punctelor puse in joc, acest duel reprezinta o confruntare regionala in care U Cluj va trebui sa-si apere reputatia in fata celor de la Satu Mare, care este a doua reprezentanta a zonei Maramures. De multe ori partidele din ligiile inferioare au o influenta mioritica, insa meciul de astazi este cat se poate de profesionist, se va juca la lumina nocturnei de pe Cluj Arena, acest lucru ii va face pe membrii celor doua echipe sa uite ca este un meci de Liga a doua.

Gazdele de la U Cluj este una dintre cele mai cunoscute echipe din Liga a doua, fiind un club cu o istorie indelungata care a participat o perioada foarte lunga in primul esalon al fotbalului romanesc. Dupa retrogradarea in divizia secunda U Cluj a pierdut foarte multi jucatori importanti, pentru acest sezon tehnicianul Marius Popescu trebuie sa se descurce cu foarte multi jucatori tineri si fara experienta in meciurile tari. Media de varsta a echipei este de 20.4 ani, insa acest lucru nu a contat prea mult pana acum, sepcile rosii reusind un parcurs onorabil in Cupa Romaniei fiind eliminati cu greu de campionii de la Steaua Bucuresti.

De partea cealalta Olimpia Satu Mare a fost eliminata de rivalii locali de la FCM Baia Mare cu un gol marcat in prelungiri. In momentul de fata ambele formatii se afla in zona periculoasa a clasamentului, U Cluj ocupa locul 11 cu doar 6 puncte acumulate in timp ce oaspetii de astazi se afla pe pozitia a noua cu 8 puncte stranse in sase etape.

Cele doua adversare s-au intalnit si in Liga I in sezonul 1998-1999, U Cluj a castigat atunci ambele confruntari cu scorul de 1-0, cei care vor paria pe inca o victorie a clujenilor vor obtine cota 2.00, in timp ce pentru un egal casele de pariuri ofera cota 3.75. Pariorii ar trebui sa ia in calcul si o victorie a oaspetilor, pentru cota de 2.90 se merita sa pariati acest pronostic deoarece jucatorii celor de la Satu Mare au mai multa experienta si pot gestiona mai bine aceasta depalsare.