Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 05.Septembrie.2015

Rusia si Suedia au un istoric foarte incarcat in care cele doua tari si-au disputat superioritatea, astazi avem placerea de a urmari cele doua nationale intr-un duel foarte strans fiind derbiul Grupei G in care ambele combatante pastreaza sanse de calificare doar daca se impun in aceasta partida. Liderul grupei este Austria cu 16 puncte si fara nici o infrangere la fel ca si Suedia, insa scandinavii au cu 4 puncte mai putin.

Tot 4 puncte ii despart pe suedezi de locul 3 pe care se afla Rusia si care trebuie sa castige neaparat aceasta confruntare pentru a mai spera la un loc de calificare la turenul final din Franta. Clasamnetul este completat de Muntenegru si Lichenstein cu cate 5 puncte si Republica Moldova cu doar 2 puncte.

Desi cele doua echipe sunt apropiate ca valoare, structura lotului difera foarte mult. De exemplu in nationala Rusiei majoritatea jucatorilor provin din campionatul intern, doar Denis Cheryshev joaca in Spania la Real Madrid. In natioanala rusa antrenata de Leonid Slutski jucatorii sunt de o valoare apropiata, fiind diferente mici in functie de varsta si clubul unde evolueaza, nu acelasi lucru se poate spune si despre echipa suedeza care se bazeaza foarte mult pe geniul lui Ibrahimovic, fiind unicul care se remarca in vestiarul oaspetilor.

Insa in urma unor probleme medicale superstarul lui PSG ar putea sa rateze acest meci, in acest caz cel mai valors jucator al oaspetilor ar fi Pontus Wernbloom care evolueaza chiar in Rusia la CSKA Moscova. Echipa antrenata de Erik Hamren este compusa dintr-un nucleu de jucatori trecuti de 30 de ani, ceea ce inseamna ca Suedia are mai multa experienta si poate gestiona mai bine deplasarea de la Moscova.

In meciul tur din Suedia rusii au reusit sa obtina un egal dupa ce scandinavii au condus cu 1-0 si au ratat si un penalty. Rusia va trebui sa pregateasca bine acest meci deoarece a obtinut doar o victorie pe teren contra celor de la Lichenstein ceea ce este destul de dezamagitor pentru fani care asteapta o calificare la Campionatul European din 2016.

Casele de pariuri ii vad pe gazde ca favoriti, oferind cota 2.10 pentru o reusita a acestora, in timp ce pentru o victorie suedeza pariorii ar obtine o cota cuprinsa intre 3.65 si 4.00 in functie de agentia unde pariaza. Avand in vedere ca este un duel atat de echilibrat nu este exclus ca si acest meci sa se termine la egalitate, pentru cei care au mizat pe o remiza in aceasta partida casele de pariuri ofera cota 3.30. Daca nu sunteti foarte siguri pe pronosticul dumneavostra va recomandam sa evitati pariurile pe solisti deoaree acest meci este deschis oricarui rezultat!