Biletul Zilei
Biletul Zilei

Meciul Zilei 05.Februarie.2016 – Borussia Monchengladbach vs Werder Bremen

Borussia Monchengladbach logoWerder Bremen logoPrimul meci din aceasta etapa de Bundesliga este partida pe care am ales sa va o prezentam la rubrica “Meciul Zilei”, Borussia Monchengladbach va primi vizita celor de la Werder Bremen incepand cu ora 21:30 pe stadionul Borussia-Park si se anunta un duel strans in ciuda faptului ca in clasament exista o diferenta semnificativa intre cele doua adversare.

Gazdele de astazi se claseaza pe pozitia a sasea din Bundesliga cu 29 de puncte acumulate, insa in ultimele 5 partide disputate Borussia a reusit sa obtina doar 2 rezultate de egalitate si 3 victorii. Mai mult decat atat moralul jucatorilor Borussiei a scazut foarte mult in special datorita esecului cu scorul de 5-2 de la Bochum si infrangerii suferite acasa in fata celor de la Dormund care s-au impus cu scorul de 3-1. De la numirea antrenorului Andre Schubert aceasta perioada este cea mai grea pentru singura echipa din Germania care a reusit sa obtina toate cele 3 puncte intr-o confruntare cu liderul Bayern Munchen.

De cealalta parte cei de la Werder se pozitioneaza pe locul 16 cu 19 puncte, insa traverseaza o perioada buna, in ultimele 5 partide jucatorii lui Viktor Skripnik nu au suferit nici o infrangere si au inregistrat doua victorii. Chiar daca unele dintre aceste rezultate pozitive s-au obtinut in meciuri amicale pe jucatorii din Bremen i-au ajutat foarte mult deoarece s-a creat o atmosfera mai optimista in cadrul echipei, iar fotbalistii si-au recapatat increderea. Cei de la Monchengladbach au un lot superior ca valoare, cei mai importanti membri ai echipei fiind: brazilianul Raffael, Havard Nordtveit si elvetianul Granit Xhaka.

Acesti fotbalisti au fost doriti in perioada de iarna de cluburi precum Bayern Munchen sau Liverpool, insa din fericire pentru fanii Borussiei acestia au ales sa ramana la echipa si sa ajute la obtinerea unei clasari cat mai bune. In lotul celor de la Werder cel mai important fotbalist este fara indoiala Claudio Pizzarro, experienta sa acumulata de-a lungul anilor ii poate ajuta sa castige acest meci, de altfel Pizzarro a fost omul decisiv in etapa trecuta in care au intalnit pe Herta Berlin, atacantul de 37 de ani fiind autorul a doua reusite pe finalul meciului.

Acea partida s-a terminat cu scorul de 3-3, iar noi speram sa avem parte tot de un numar mare de goluri si in aceasta seara in care gazdele sunt favorite la victorie, agentiile de pariuri oferind cota 1.70 pentru succesul Borussiei, in timp ce un rezultat de egalitate este cotat cu 3.75. Avand in vedere ca Werder Bremen ce traverseaza o perioada mai buna, nu ar fi exclus sa asistam la a doua victorie consecutiva a verzilor in meciurile din deplasare.