Biletul Zilei
Biletul Zilei

Maroc vs Coasta de Fildes – Meciul Zilei 24.Ianuarie.2017

Cel mai atragator meci din aceasta zi va avea loc in Cupa Africii pe natiuni de la ora 21:00, in aceasta partida se vor intalni Maroc si Coasta de Fildes, doua formatii care sunt obligate sa castige pentru a se califica in faza urmatoare.
Cele doua selectionate fac parte din Grupa C, o grupa in care lider este Republica Democrata Congo, o echipa care a obtinut 4 puncte in primele doua etape si care o vor intalni pe Togo in ultimul meci din grupa.

Maroc a obtinut pana acum o victorie in meciul cu togolezii si ocupa pozitia secunda, in timp ce Coasta de Fildes a terminat la egalitate primele doua partide. In aceste conditii oricare dintre cele 4 echipe se poate califica daca obtine victoria in aceasta seara, din acest motiv ne asteptam la un meci foarte tensionat in care Maroc si Coasta de Fildes vor incerca sa evolueze la potentialul maxim.
Coasta de Fildes are prima sansa la victorie deoarece au in lot jucatori foarte valorosi, cei mai cunoscuti fotbalisti ivorieni fiind: Wilfried Bony, Salomon Kalou, Serge Aurier si Eric Bailly. Trebuie sa amintim si faptul ca formatia ivoriana este detinatoarea trofeului.

Coasta de Fildes a reusit sa castige editia organizata in urma cu doi ani in Guineea Ecuatoriala, iar cativa dintre jucatorii care au contribuit la acea performanta se afla si acum in lotul nationalei. Pana in prezent Coasta de Fildes a reusit sa castige de doua ori Cupa Africii pe natiuni, in timp ce selectionata Marocului a castigat un singur trofeu la editia din 1976.
Selectionata Marocului este condusa in acest moment de Herve Renard, un antrenor care cunoaste foarte bine echipa ivoriana si fotbalul african, acesta a castigat de doua ori Cupa Africii pe natiuni, cu Zambia si Coasta de Fildes, si a pregatit mai multe formatii de pe continentul negru. De asemenea in lotul marocanilor se afla si cativa fotbalisti care pot avea o contribuite decisiva, printre acestia ii vom aminti pe Omar El Kaddouri de la Napoli, Karim El Ahmadi de la Feyenoord si capitanul Medhi Benatia care evolueaza pentru campioana Italiei, Juventus Torino.

Asa cum am precizat anterior ivorienii au prima sansa la victorie in aceasta partida, casele de pariuri acorda cota 2.05 in cazul unui succes obtinut de Coasta de Fildes, in timp ce pentru o victorie a marocanilor se ofera cota 3.90. Nationala Marocului are sanse mari sa se califice si in cazul unui rezultat de egalitate, de aceea va propunem sa mizati pe optiunea de sansa dubla 1X care este cotata cu 1.75 de majoritatea agentiilor de pariuri.