Biletul Zilei
Biletul Zilei

Manchester City vs Manchester United – Meciul Zilei 25.Iulie.2016

manchester city logomanchester united logoAstazi va avea loc pe stadionul National din Beijing cea mai interesanta partida a zilei intre Manchester City si Manchester United, doua rivale ale orasului Manchester si ale campionatului Angliei care se vor duela in competitia amicala International Champions Cup.

Cele doua formatii se afla la al doilea amical din aceasta competitie, Manchester City a fost invinsa de Bayern Munchen cu scorul de 1-0, in timp ce Manchester United a fost surclasata de o alta echipa germana, Borussia Dortmund care s-a impus  cu scorul de 4-1 in confruntarea precedenta.

Pana in prezent aceste rezultate nu aduc nici o satisfactie fanilor celor doua rivale care au asteptari foarte mari dupa aducerea celor mai buni antrenori din lume la conducerea echipei favorite. Joseph Guardiola va avea prima experienta in fotbalul englez cu Manchester City, in timp ce Jose Mourinho cauta o noua provocare in Premier League, dupa ce in sezonul trecut a fost demis de la Chelsea Londra.  Cei doi antrenori practica doua stiluri diferite de joc care ii caracterizeaza, daca Guardiola prefera un joc mai static cu o posesie prelungita, Jose Mourinho este adeptul unei filosofii mai defensive care se concentreaza pe contra-atacuri taioase.

Strategia celor doi tehnicieni a avut mult succes pana acum, in palmaresul lor se afla mai multe trofee nationale dar si cateva trofee de UEFA Champions League care este principalul obiectiv din acest sezon pentru cele doua rivale din orasul Manchester.

Adversarele de astazi vor folosi in mare parte loturile din sezonul treut, in aceasta vara fiind foarte putine achiztii care sa schimbe formula de start al celor doua echipe. Probabil ca transferul lui Zlatan Ibrahimovic este cea mai spectaculoasa mutare a acestei veri, insa trebuie sa tinem cont si de faptul ca Manchester United chiar avea nevoie de un atacant experimentat care sa inscrie cat mai multe goluri. Suedezul in varsta de 34 de ani nu a castigat pana acum nici un trofeu de UEFA Champions League chiar daca a evoluat la cluburi de super-clasa precum Ajax Amsterdam, Juventus Torino, FC Barcelona, Inter Milano, AC Milan si PSG.

Ultima confruntare dintre cele doua rivale s-a terminat cu victoria celor de la Manchester United care este cotata astazi cu 2.70 la casele de pariuri. Se pare mai posibila este o victorie a celor de la Manchester City pentru care pariorii vor primi cota 2.50, insa noi va recomandam sa mizati pe faptul ca se vor marca peste 2.5 goluri, pronostic care este cotat cu 1.80 si care va asigura spectacolul in acest amical de gala.