Biletul Zilei
Biletul Zilei

Macedonia vs Iran Pariul Zilei 02.Iunie.2016

macedonia logoiran logoIn aceasta perioada in care se desfasoara mai multe amicale, pentru pariori este mai dificil sa aleaga cele mai indicate pronosticuri, avand in vedere ca se folosesc multe rezerve trebuie sa evitam pariurile pe solisti si sa ne concentram pe alte variante. In articolul de astazi va propunem sa ne indreptam atentia spre amicalul dintre Macedonia si Iran, o partida care poate oferi pariorilor un pronostic avantajos.

Cele doua echipe nu sunt foarte cunoscute publicului larg deoarece nu au inregistrat rezultate importante in ultima perioada, avand in vedere ca Macedonia nu a participat niciodata la un Campionat Mondial aceste amicale reprezinta singura modalitate prin care pot evolua impotriva Iranului. Macedonia nu a reusit sa se califice nici la Campionatul European gazduit de Franta deoarece au avut o evolutie dezamagitoare in campania de calificare.

Reprezentativa Macedoniei a fost in grupa cu Spania, Slovacia, Ucraina, Belarus si Luxemburg dar nu au reusit sa stranga decat 4 puncte si au terminat pe ultima pozitie a clasamentului. Pentru majoritatea specialistilor aceste rezultate au fost asteptate deoarece Macedonia nu mai dispune de foarte multi jucatori de valoare in lot, cei mai cunoscuti membri ai echipei sunt Aleksandar Trajkovski de la Palermo, Agim Ibraimi de la Maribor si capitanul  Goran Pandev de la Genoa.

Nici in tabara cealalta nu exista foarte multe vedete, majoritatea fotbalistlor evoluand in campionatul intern sau in tarile arabe. Totusi exista cativa tineri care evolueaza in Europa, de exemplu Alireza Jahanbakhsh de la AZ Alkmaar sau Sardar Azmoun de la FK Rostov reprezinta  sperantele iranienilor pentru viitorul nationalei de fotbal.  In istroria selectionatei Iranului a existat o perioada foarte buna intre anii 1967 – 1976 atunci cand acestia au castgat de 3 ori trofeul de campioana  a Asiei. Selectionata actuala pregatita de portughezul Carlos Queiroz se remarca printr-o defensiva foarte organizata, in ultimele 3 meciuri acestia nu au primit nici un gol si sunt pregatiti sa faca o figura frumoasa si in amicalul din aceasta seara.

Partida se va disputa la Skopje, capitala Macedoniei, insa Iranul poate profita de perioada nefasta prin care trece adversara de astazi si sa obtina macar un rezultat de egalitate. De altfel singura intalnire pe care cele doua nationale au disputat-o pana acum s-a terminat la egalitate scor 1-1, ceea ce inseamna ca diferentele dintre Macedonia si Iran nu sunt chiar atat de mari.

Favorita caselor de pariuri la victorie ramane Macedonia deoarece sunt gazdele partidei, insa noi va recomandam sa pariati pe faptul ca se vor marca sub 2.5 goluri pentru  cota 1.50  deoarece Iranul va prefera sa adopte o strategie defensiva in aceasta confruntare.