Biletul Zilei
Biletul Zilei

Liverpool vs Manchester City – Meciul Zilei 31.Decembrie.2016

Cel mai asteptat meci de astazi va avea loc pe Anfield Road acolo unde Liverpool va primi vizita celor de la Manchester City, intr-un meci care poate schimba situatia campionatului si care ne va oferi un spectacol fotbalistic.

Cele doua formatii se afla printre candidatele la titlu in Premier League, gazdele de la Liverpool au mai multe sanse sa devina campioana Angliei deoarece se afla pe pozitia secunda din clasament cu 40 de puncte acumulate, la doar 6 puncte diferenta fata de liderul Chelsea Londra. De asemenea trupa cormoranilor are cel mai eficient atac din Anglia cu 45 de goluri marcate in 18 etape si are avantajul de a nu evolua in cupele europene, deci jucatorii sunt mai odihniti si mai concentrati pe meciurile din Premier League.

Manchester City a adunat cu un punct ma putin fata de Liverpool, insa cetatenii au cel mai valoros lot din Premier League si spera ca o data cu aducerea lui Joseph Guardiola sa realizeze mai multe performante.  Tehnicianul spaniol va incerca sa isi impuna stilul sau caracteristic in care formatia sa va domina copios posesia si va incerca sa se apere cat mai avansat.

Aceasta tactica a fost de multe ori pierzatoare impotriva lui Jurgen Klopp, managerul celor de la Liverpool, care prefera un stil mai direct in care echipa adversa este surprinsa prin contra-atacuri rapide. Cei doi antrenori s-au mai duelat si in campionatul Germaniei in perioada in care Jurgen Klopp o pregatea pe Borussia Dortmund iar Joseph Guardiola era antrenorul celor de la Bayern Munchen, insa in duelul de astazi diferenta de valoare a echipelor este mica si trebuie sa ne asteptam la un scor foarte strans.

Pe langa cei doi antrenori micorbistii vor avea posibilitatea sa urmaresca cativa dintre cei mai importanti jucatori din campionatul englez. In trupa oaspetilor se evidentiaza Sergio Aguero, Raheem Sterling, David Silva, Nolito si belgianul Kevin De Bruyne. In tabara gazdelor nu exista atat de multe vedete, insa jucatorii de la Liverpool vor fi incurajati de fanii de pe Anfield Road care creaza o atmosfera formidabila la fiecare meci al favoritilor.

In cea mai recenta confruntare directa Liverpool s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-0, iar in aceasta seara Manchester City este cotata cu sansa a doua la victorie. Agentiile de pariuri ofera cota 3.25 celor care vor miza pe un succes al oaspetilor, in timp ce un rezultat de egalitate este cotat cu 3.55, dar noi va propunem sa mizati pe victoria cormoranilor, acest pronostic fiind cotat cu 2.30 si o poate duce pe Liverpool mai aproape de prima pozitie din clasament.