Biletul Zilei
Biletul Zilei

Kazakhstan vs Romania – Pariul Zilei 11.Octombrie.2016

romania logokazakhstan-logoIn aceasta seara de la ora 19:00 pe arena din Astana va incepe meciul dintre Kazakhstan si Romania, dupa pararea unora cea mai usoara deplasare a tricolorilor, insa aceasta confruntare reprezinta o sansa foarte buna si pentru pariori sa obtina o cota profitabila.  In acest articol vom prezenta avantajele romanilor in aceasta confruntare si va vom oferi mai multe detalii despre adversara de astazi a tricolorilor.

Selectionata Kazakstanului nu este o echipa care sa ridice foarte multe pretentii, acestia nu s-au calificat niciodata la un turneu final si este una dintre cele mai modeste formatii din Europa. In acest an jucatorii din Kazakhstan au obtinut doar doua victorii, ambele cu scorul de 1-0 in partide amicale disputate in compania Chinei si nationalei din  Azerbaijan. Chiar daca nici Romania nu a castigat foarte multe meciuri in 2016 diferenta dintre cele doua nationale este evidenta.

In ultima campanie de calificare Kazakhstan a obtinut o singura victorie in ultima etapa cand a castigat cu scorul de 1-0 in deplasarea din Letonia si au evitat astfel ultimul loc din grupa de preliminarii. Totusi romanii nu trebuie sa ii subestimeze pe gazdele de astazi asa cum au facut polonezii care au obtinut un singur punct din deplasarea din Kazakhstan chiar daca au condus la pauza cu scorul de 2-0. Acest rezultat este prima mare surpriza din Grupa E in care Romania se afla pe pozitia de lider cu 4 puncte acumulate dupa meciurile cu Muntenegru si Armenia.

Majoritatea fotbalistilor din lotul gazdelor evolueaza in prima liga din Kazakhstan, dar selectionerul Talgat Baysufinov nu are la dispozitie jucatori de mare valoare. Cel mai important membru al formatiei este Bauyrzhan Islamkhan, mijlocasul dreapta care evolueaza la Kairat Almaty este capitanul formatiei si poate fi cel mai periculos jucator pentru defensiva Romaniei.

Trebuie sa ne asteptam la un joc dominat de tricolori deoarece fotbalistii din Kazakhstan vor prefera sa se apere si sa incerce sa marcheze pe contra-atac atunci cand fundasii romani vor fi foarte avansati. Si in partida cu Muntenegru kazacii au incercat sa se apere cat mai eficient insa au fost invinsi cu scorul de 5-0, infrangere care le-a scazut moralul fotbalistilor din tabara gazda.

Casele de pariuri acorda putine sanse jucatorilor din Kazakhstan sa realizeze o surpriza in meciul de astazi, cota pentru un succes al gazdelor este 6.00, iar cei care vor miza pe un rezultat de egalitate vor obtine cota 3.50. Noi va recomandam sa mizati pe victoria romanilor pentru care veti primi cota 1.70 de la majoritatea agentiilor de pariuri, o cota foarte generoasa daca tinem cont de diferentele clare dintre cele doua formatii.

Leave a comment