Biletul Zilei
Biletul Zilei

Juventus Torino vs FC Barcelona – Meciul Zilei 11.Aprilie.2017

Unul dintre cele mai tari dueluri din aceasta editie de UEFA Champions League va avea loc pe stadionul Juventus din Torino, acolo unde campioana Italiei va primi vizita celor de la FC Barcelona, una dintre cele mai spectaculoase echipe din lume.

Aceasta confruntare va monopoliza atentia microbistilor deoarece ofenisva extraterestra a formatiei catlane se va confrunta cu cea mai eficienta si organizata aparare din Italia. Juventus Torino este formatia care domina fotbalul italian de 5 ani, perioada in care au cucerit 5 titluri de campioana in Serie A, doua Cupe ale Italiei si 3 Supercupe ale Italiei. De asemenea, Juventus Torino este singura formatie italiana care se mai afla in UEFA Champions League si echipa cu cele mai bune rezultate obtinute in ultimele editii ale comptitilor continentale.

Punctul forte ale celor de la Juventus Torino este defensiva, gruparea pregatita de Massimiliano Allegri a incasat doar 20 de goluri in cele 31 de etape disputate in Serie A, iar in aceasta editie de Champions League torinezii nu au suferit nici o infrangere.

In aceasta seara linia de aparare a celor de la Juventus va trebui sa anihileze tentativele de atac a unei dintre cele mai valoroase ofensive din Europa. In atacul celor de la FC Barcelona evolueaza cativa dintre cei mai talentati fotbalisti   din lume, printre aceste nume ii vom aminti pe Neymar, Lionel Messi, Luis Suarez sau Paco Alcacer. Totusi FC Barcelona si-a aratat limitele de mai multe ori in ultima perioada, catalanii au fonst invinsi in deplasare de PSG, de Deportiva La Coruna si in cea mai recenta partida de Malaga.

Probabil ca managerul celor de la Juventus a urmarit cu atentie aceste partide si va incerca in aceasta seara sa obtina o victorie cat mai categorica si sa nu primeasca nici un gol.

Cele doua cluburi au o traditie indelungata in cupele europene si s-au intanit de mai multe ori in fazele superioare ale competitiilor. Cea mai recenta partida a avut loc la finala UEFA Champions League din 2015 atunci cand FC Barcelona a castigat trofeul dupa o vicotrie obtinuta cu 3-1. Acea partida s-a disputat pe Olympiastadion din Berlin, insa in aceasta seara Juventus Torino se va bucura de sprijinul spectatorilor care vor pune o mare presiune pe fotbalistii oaspetilor.

Casele de pariuri acorda cota 2.60 in cazul unei victorii a gazdelor in timp ce un succes obtinut de FC Barcelona este cotat cu 2.90. In aceste conditii cea mai sigra alegere este varianta de 1X care este cotata cu 1.40 si poate aduce profit si in cazul in care cele doua formatii termina la egalitate.