Jeunesse d’Esch vs St. Patricks – Meciul Zilei 05.Iulie.2016

St. Patricks logoJeunesse d’Esch logoIn prmul tur de calificare din Europa League va avea loc o partida foarte interesanta intre Jeunesse d’Esch din Luxemburg si St. Patricks din Irlanda, doua formatii care pastreaza sanse de calificare in urmatorul tur deoarece scorul din tur a fost doar 1-0 pentru irlandezi.

Meciul va incepe de la ora 19:45 si ar putea fi ultima partida din Europa League pentru gazde daca nu obtin o victorie la cel putin un gol diferenta, iar pentru suporterii luxemburghezi ar fi o eliminare dureroasa. Jeunesse d’Esch nu a castigat anul trecut nici un trofeu dar este unul dintre cele mai titrate cluburi din Luxemburg, in palmaresul clubului se afla 28 de titluri de campioana si 13 Cupe ale Luxemburgului. Asadar gazdele de astazi sunt o prezenta constanta in cupele europene dar nu au reusit niciodata sa ajunga in faza grupelor.

Adversara de astazi este una dintre cele mai cunoscute echipe din Irlanda, St. Patricks  a terminat sezonul trecut pe pozitia a patra din campionat iar in acest moment se afla pe locul 6. Pentru managerul oaspetilor, Liam Buckley, aceasta perioada este destul de dificila deoarece formtia trebuie sa joace si in campioant, iar unii jucatori sunt obositi din cauza acestui program incarcat.

Lotul irlandezilor este mult mai valoros decat cel al gazdelor, cel mai scump jucator al oaspetilor fiind mijlocasul stanga Keith Treacy care este evaluat la 500 de mii de euro. In partida din tur singurul gol al meciului a fost reusit de atacantul Chris Fagan chiar daca irlandezii au avut mai multe ocazii de a inscrie.

In sezonul trecut ambele formatii au fost eliminate inca din primul tur, daca St. Patricks a fost invns de echipa letona Skonto Riga,  cei de la Jeunesse d’Esch au fost surclasati de o alta echipa irlandeza, Dundalk fiind formatia care a incheiat parcursul celor din Luxemburg.

In opinia caselor de pariuri oaspetii de la St. Patricks sunt favoriti la victorie, cei care vor miza pe acest pronostic vor obtine cota 2.10 , in timp ce un rezultat de egalitate este cotat cu 3.15. Sansele ca luxemburghezii sa se impuna  in aceasta partida sunt foarte mici, o victorie a gazdelor este cotata cu 3.20, dar chiar si in cazul in care ar obtine un succes acestia nu au calificarea asigurata deoarece este necesar o diferenta de cel putin 2 goluri.

In aceste conditii cel mai indicat pronostic este varianta de sub 2.5 goluri marcate in acest meci care este cotata cu 1.65, o cota care poate asigura profitul pariorilor indiferent de echipa care se califica in urmatorul tur al competitiei.