Biletul Zilei
Biletul Zilei

Jelgava vs Slovan Bratislava – Pariul Zilei 21.Iulie.2016

Slovan Bratislava logoJelgava logoMeciurile de astazi din Europa League ofera pariorilor foarte multe pronosticuri atragatoare, in special dupa ce s-a jucat prima mansa iar rezultatele din retur ar trebui sa fie mai previzibile. Noi ne vom concentra in acest articol pe duelul dintre Jelgava si Slovan Bratislava, un meci care va poate aduce o cota profitabila daca mizati pe pronosticul corect.

Partida va avea loc de la ora 18:30 pe stadionul din Jelgava unde echipa din Letonia va incerca sa profite de statutul de gazda si sa obtina o victorie care le-ar aduce calificarea. Totusi casele de pariuri nu acorda foarte multe sanse gazdelor de a merge in faza urmatoare, chiar daca au obtinut un 0-0 in partida din prima mansa cei de la Jelgava nu au aratat ca ar avea calitatea necesara pentru a merge mai departe.

In partida din tur letonii nu au avut nici un sut pe poarta si au fost dominati clar la capitolul posesie, statisticile indicand faptul ca  doar  in 36% din timpul meciului Jelgava a controlat balonul.  Trebuie sa admitem faptul ca doar intamplarea si paradele exceptionale ale portarului Ikstens au facut ca tabela sa ramana neschimbata pana la finalul meciului, insa in duelul de azi avem sanse mari sa vedem o victorie a celor de la Slovan Bratislava.

Chiar daca jucatorii gazdelor au un moral bun, fiind neinvinsi de 6 partide, acestia resimt oboseala programului incarcat din ultimele doua saptamani in care au disputat cate o partida la fiecare 3 zile, iar in cea mai recenta confruntare Jelgava a avut nevoie de prelungiri pentru a se impune in Cupa Letonei in fata rivaliilor de la Skonto Riga. Jelgava este detinatoarea Cupei Letoniei, perofomanta care le-a permis sa participe in Europa League, insa trebuie sa amintit faptul ca lotul gazdelor nu se poate compara cu cel al adversarilor de astazi.

Cal mai valoros membru al echipei letone este mijlocasul dreapta Andrejs Kovalovs care este estimat la 325 de mii de euro, in timp ce in formatia slovacilor exista doi jucatori adusi de la Ajax Amsterdam. Lesly de Sa si Ruben Ligeon ar putea fi titularizati in aceasta partida de managerul Nikodemos Papavasiliou care va fi nevoit sa adpote o tactica ofenisva si sa obtina calificarea in faza urmatoare.

Asa cum am precizat pentru victoria gazdelor nu se acorda foarte multe sanse, casele de pariuri oferind cota 5.00 pentru cei care vor paria pe succesul letonilor, in timp ce o victorie a celor de la Slovan Bratislava este cotata cu 1.65, acesta fiind si pronosticul pe care noi il recomandam pariorilor.