Italia vs Suedia – Pariul Zilei 17.Iunie.2016

suedia logoitalia logoPrimul meci de astazi de la Campionatul European poate oferi pariorilor o sansa foarte buna sa obtina o cota avantajoasa pentru victoria Italiei care va intalni Suedia, un pronostic pentru care vom aduce mai multe argumente in acest articol.

Italienii au obtinut deja 3 puncte dupa victoria din prima etapa impotriva Belgiei, fotbalistii lui Antonio Conte s-au impus in acel meci cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Emanuele Giaccherini si Graziano Pelle. Asa cum era de asteptat italienii au preferat sa-i lase pe belgieni sa domine meciul, iar principalele ocazii ale  Italiei au aparaut pe contra-atac atunci cand defensiva belgiana era surprinsa si exista mai mult spatiu pentru atacantii italieni. Probabil ca Antonio Conte va folosi aceasi strategie si in acest meci deoarece aceasta mentalitate defineste stilul de fotbal italian si a dat rezultate foarte bune in ultima perioada.

Apararea a fost intodeauna punctul forte al echipelor italiene, iar trupa actuala si-a demonstrat calitatea si in campania de calificare acolo unde au castigat Grupa H fara sa piarda nici un meci. Italienii vor specula situatia actuala a Suediei care a reusit doar un rezultat de egalitate in partida cu Irlanda, iar pentru a spera la o calificare in faza urmatoare Zlatan Ibrahimovic si colegii sai vor trebui sa obtina un rezultat pozitiv in aceasta confruntare. Probabil ca suedezii se vor concentra mai mult pe ofensiva, insa fundasii italienii au demonstrat si in meciul contra Belgiei mult calm si maturitate, reusind sa opreasca toate tentativele adversarei.

Selectionerul Antonio Conte a folosit o linie defensiva care este folosita si la campioana din Serie A, Juventus Torino. Cei trei fundasi Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini si Andrea Barzagli au reprezentat un mare ajutor pentru portarul Gianluigi Buffon care este si capitanul echipei.

Cei trei fundasi si portarul Italiei au acumulat foarte multa experienta in meciurile internationale si vor incerca sa se revanseze pentru eliminarea Italiei de la turneul final din 2004. La acel Campionat European italienii au fost in grupa cu Suedia, Danemarca si Bulgaria, iar Azurii nu au pierdut nici un meci dar au ratat calificarea in faza urmatoare deoarece Danemarca si Suedia au terminat ultimul meci la egalitate 2-2 si s-au clasat inaintea Italiei.

Totusi in cea mai recenta intalnire directa Suedia a fost invinsa cu 1-0 si este echipa cu a doua sansa la victorie in meciul de astazi. Asadar va recomandam sa pariati pe o victorie italienilor care este cotata cu 1.80 de majoritatea agentiilor de pariuri, o cota foarte generoasa daca avem in vedere valoarea si calitatea formatiei italiene.