Islanda U21 vs Scotia U21 – Pariul Zilei 05.Octombrie.2016

islanda logoscotia logoPana la inceperea meciurilor nationalelor de seniori din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia, pariorii isi pot indrepta atentia asupra partidelor de calficarile pentru Campionatul European Under21, mai precis asupra meciului dintre  selectionata de tineret a Islandei si cea a Scotiei. Aceasta confruntare va poate oferi o cota foarte buna daca mizati pe victoria islandezilor, un pronostic pentru care vom aduce mai multe argumente in continuarea acestui articol.

Primul avantaj al tinerilor islandezi este terenul prorpiu, reprezentativa Under21 a Islandei nu a pierdut nici un meci in fata propriilor suporteri si au reusit sa o invinga pe Franta, una dintre cele mai puternice formatii europene. In acest moment islandezii se claseaza pe pozitia a treia din grupa de calificare, la 2 puncte de francezi si 3 puncte de liderul grupei, Macedonia. Trebuie sa tinem cont si de faptul ca reprezentativa islandeza a disputat cu un meci mai putin si daca vor reusi sa obtina victoria astazi pot urca pe primul loc din clasament.

Un alt avantaj al gazdelor este moralul scazut al jucatorilor din tabara adversa, Scotia a fost invinsa in 3 din ultimele 5 partide si singurele victorii au fost obtinute in fata Irlandei de Nord, un adversar mult inferior gruparii islandeze. Pentru scotieni va fi foarte dificil si sa marcheze in acest duel deoarece Islanda are cea mai eficienta defensiva din grupa, cu doar 5 goluri incasate fotbalistii gazdelor vor incerca sa se apere cat mai organizat si in aceasta seara.

Performantele obtinute de nationala mare a Islandei la Campionatul European din Franta au atras atentia marilor cluburi asupra tinerilor jucatori islandezi, iar tot mai multi fotbalisti din lotul nationalei Under21 sunt cautati de scouterii cluburilor importante. Majoritatea fotbaistilor evolueaza momentan in campionatele scandinave insa Albert Gudmundsson care evolueaza la PSV ne demonstreaza ca jucatorii islandezi se pot adapta si intr-o tara cu o mentalitate diferita.

Reprezentativele de tineret ale Scotiei si Islandei s-au intalnit de mai multe ori in preliminariile Campionatului European, insa situatia este foarte echilibrata in acest moment ambele echipe avand cate doua victorii, iar cea mai recenta partida s-a terminat la egalitate.

Casele de pariuri ofera putine sanse Scotiei sa produca o surpriza in aceasta seara, victoria oaspetilor fiind cotata cu 5.60, iar pentru un rezultat de egalitate se ofera cota 3.50. Noi va propunem sa mizati pe succesul islandezilor care este cotat cu 1.55, avand in vedere toate avantejele de care dispune formatia gazdelor acest pronostic are cele mai multe sanse sa fie castigator si sa-i aduca pe islandezi mai aproape de calificarea in urmatoarea faza a competitiei.