Biletul Zilei
Biletul Zilei

Irlanda vs Belarus Pariul Zilei 31.Mai.2016

irlanda logobelarus logoAstazi se va disputa o alta serie de partide amicale din care pariorii pot alege multe pronosticuri profitabile, insa noi o sa va prezentam in acest articol mai multe detalii legate de partida dintre Irlanda si Belarus care se vor intalni intr-un duel dezechilibrat pe care irlandezii ar trebui sa il castige.

Irlandezii au si avantajul terenului propriu, partida care se va disputa la Cork va aduna foarte multi fani ale nationalei Irlandei care vor veni sa sustina echipa antrenata de Martin O’Neill. Pentru nationala irlandeza acesta este ultimul test inainte de inceperea Campionatului European, acolo unde vor intalni pe Suedia, Belgia si Italia. Aceasta grupa este foarte dificila pentru selectionata irlandeza, desi au multi jucatori experimentati, valoarea lotului nu se ridica la nivelul adversarelor.

Totusi gazdele de astazi au demonstrat ca pot obtine rezultate bune si in fata unor echipe mai bine cotate, victoriile cu Germania si Polonia din preliminarii, precum si egalul din partida cu Olanda ne demonstreaza faptul ca pot crea rezultate surprinzatoare. Adversara de astazi a irlandezilor nu este o echipa de care sa se sperie, Belarus este o formatie modesta care nu a obtinut nici o calificare la un turneu final. Selectionata actuala a Belarusului este antrenata de Aleksandr Khatskevich, sub comanda acestuia nationala a terminat pe pozitia a patra in preliminarii cu 11 puncte.

In momentul de fata Belarus trece printr-o perioada nefasta deoarece nu au reusit sa marcheze nici un gol in ultimele 4 meciuri, iar in amicalul precedent rusii albi au fost umiliti de Irlanda de Nord cu scorul de 3-0. Cel mai cunoscut jucator din lotul Belarusului este Aleksandr Hleb, veteranul de 35 de ani evolueaza acum in Turcia si este departe de nivelul la care evolua la FC Barcelona sau Arenal Londra. In tabara irlandezilor nu este nici un jucator care sa evolueze in campionatul intern, insa exista un nucleu foarte omogen de fotbalisti, majoritatea evoluand la cluburi din Premier League.

Ultima infrangere pe care Irlanda a suferit-o pe teren propriu dateaza din 11 iunie 2014, atunci cand Portugalia reusea sa castige intr-o partida amicala cu scorul de 4-1. Casele de pariuri se asteapta la o confruntare pe care Irlanda sa o domine si sa o castige, din acest motiv pariorii care vor miza pe o victorie surprinzatoare a Belarusului vor obtine cota 8.50, in timp ce un rezultat de egalitate este cotat cu 4.00.

Avand in vedere toate aspectele pe care le-am expus in acest articol va propunem sa mizati pe o victorie a gazdelor care este cotata cu 1.45, desi nu este o cota foarte mare acest pariu prezinta multa siguranta.