Biletul Zilei
Biletul Zilei

Irlanda de Nord vs Slovenia – Pariul Zilei 28.Martie.2016

Slovenia logo Irlanda de nord logoFosta adversara a Romaniei din grupele preliminare, Irlanda de Nord, va disputa astazi incepand cu  ora 21:45 un amical in compania Sloveniei, o echipa care din pacate nu va participa la Campionatul European din Franta in aceasta vara. Meciul se va disputa pe Windsor Park din Belfast, deci Irlanda de Nord va fi gazda acestui amical care poate reprezenta o buna oprtunitate pentru pariorii care cauta meciuri stranse in care se vor marca un numar redus de goluri.

Irlanda de Nord a demonstrat ca este o echipa bine organizata si in campania de calificare in care au incasat doar 9 goluri si au reusit sa marcheze 16 goluri, avand cel mai productiv atac din Grupa F din care mai facea parte Romania, Ungaria, Grecia, Finalnda si Insulele Feroe. In partidele cu nationala tricolora Irlanda de Nord s-a demonstrat a fi o echipa foarte solida reusind sa obtina un 0-0 pe teren propriu, in timp ce meciul din Romania a produs singura infrangere a irlandezilor din grupa.

Avand in vedere ca Irlanda de Nord a obtinut calificarea directa la Campionatul European si nu au fost nevoiti sa joace un meci de baraj, acestia au disputat doua partide amicale in care au obtinut rezultate bune. Pariorii trebuie sa remarce faptul ca din ultimele 5 partide ale gazdelor de astazi doar intr-un singur meci s-au marcat peste 2.5 goluri, ceea ce inseamna ca selectionata pregatita de Michael O’Neill are o defensiva solida si un stil de joc foarte conservator.

Acelasi lucru se poate spune si despre adversara de astazi, Slovenia, care nu a mai fost implicata intr-un meci in care sa se inscrie peste 2.5 goluri din septembrie 2015. Din nefericire pentru sloveni echipa nationala de fotbal nu a reusit sa se calfice la Euro 2016, fiind eliminati in faza de baraj de Ucraina, dupa ce in grupa preliminara a obtinut locul 3 dupa Anglia si Elvetia.

Irlanda de Nord si Slovenia s-au intalnit pana acum in 4 meciuri directe, insa de fiecare data sau inscris maxim 2 goluri, Slovenia s-a impus in prima partida, Irlanda de Nord castigand urmatoarele doua, iar cea mai recenta intalnire s-a terminat cu scorul de 0-0.

Casele de pariuri anticipeaza un meci echilibrat, din acest motiv ofera cota 2.45 pentru succesul gazdelor si o cota de 3.00 in cazul in care slovenii ar obtine prima victorie pe terenul Irlandei de Nord. Totusi avand in vedere rezultatele anterioare ale celor doua formatii noi va recomandam sa mizati pe faptul ca nu se vor marca in acest amical mai mult de 2.5 goluri, acest pronostic  fiind cotat cu 1.50 de casele de pariuri.