Biletul Zilei
Biletul Zilei

Inter Zapresic vs Dinamo Zagreb – Pariul Zilei 04.Mai.2017

Campionatul Croatiei nu este o competitie foarte cunoscuta pariorilor romani, desi in aceasta liga s-au remarcat cativa dintre cei mai valorosi fotbalsiti ai momentului, iar formatia care ofera cele mai multe talente fotbalului european este Dinamo Zagreb.

In aceasta seara de la ora 19:00 campioana en-titre a Croatiei se va deplasa la Inter Zapresic pentru a incerca sa ramana in lupta pentru titlu, iar acest meci poate reprezenta pentru pariori o sansa foarte buna de a obtine  o cota avantajoasa.

Dinamo Zagreb este una dintre cele mai titrate grupari din Croatia, in palmaresul acestora se afla 18 titluri de campioana, 14 Cupe ale Croatiei dar si alte trofee cucerite in perioada cand acest club evolua in Iugoslavia. Dinamo Zagreb este formatia croata cu ele mai multe prezente in Champions League, iar in acest moment jucatorii pregatiti de Ivaylo Petev incearca sa obtina un nou titlu de campiona si o calificare in cea mai prestigioasa competitie inter-cluburi din Europa.

Diferenta dintre Dinamo Zagreb si liderul campionatului, Rijeka, este de 6 puncte, deci oaspetii de astazi nu au voie sa faca nici un pas gresit in cele 5 etape ramase pana la finalul sezonului.

Adversara de astazi intalnita de Dinamo Zagreb este o formatie modesta care se afla in partea inferioara a clasamentului. Inter Zapresic a acumulat pana in prezent 25 de puncte si ocupa pozitia a opta din campionatul croat, fara nici o motivatie de mai lupta pentru ocuparea unui loc pentru cupele europene sau evitarea retrogradarii.

Aceasta relaxare a fotbalistilor pregatiti de Samir Toplak s-a vazut si in meciurile anterioare, Inte Zapresic nu a obtinut nici o victorie in partidele din campionat disputate in 2017 si este greu de crezut ca vor reusi un succes chiar impotriva celor de la Dinamo Zagreb.

Un alt avantaj al formatiei din Zagreb este valoarea lotului, in formula actuala a campioanei en-titre evolueaza cativa tineri jucatori foarte importanti precum Armin Hodzic,  El Arbi Hillel Soudani, Amer Gojak sau Ante Coric.

Intre cele doua adversare au mai existat 3 intalniri in campionat si una in Cupa Croatiei, insa toate cele 4 partide directe din acest sezon au fost castigate d Dinamo Zagreb.

Si in confruntarea de astazi Inter Zapresic este considerata o victima sigura, cota oferita pentru o victorie surprinzatoare a gazdelor este 13.00, in timp ce un succes al oaspetilor este cotat cu 1.20. Pentru un profit mai mare va recomandam sa alegeti varianta de 2 pauza/final care este cotata cu 1.60 si este o alegere foarte profitabila daca ne amintim de toate avantajele de care se bucura Dinamo Zagreb.