Biletul Zilei
Biletul Zilei

Inter Turku vs VPS – Meciul Zilei 04.Iulie.2016

VPS logo Inter Turku logoCampionatul Finlandei ofera inca o partida foarte interesanta care ar putea influenta decisiv situatia celor doua echipe care se intalnesc de la ora 18:30, Inter Turku va primi vizita celor de la VPS intr-un duel intre doua vecine de clasament care va fi foarte echilibrat.

Oaspetii partidei sunt echipa care este pozitionata mai bine in clasament, pana in prezent VPS a acumulat 17 puncte si au un avans de 3 puncte fata de Inter Turku care ocupa pozitia a zecea in clasament. Trebuie sa tinem cont si de faptul ca VPS a disputat cu doua meciuri mai putin decat adversar de astazi, iar daca oaspetii vor reusi sa castige cele 3 puncte in aceasta confruntare ar putea intra in lupta pentru un loc in Europa League. In Finlanda campioana se califica pentru Champions League iar urmatoarele doua clasate participa in Europa League, diferenta dintre VPS si echipa de pe pozitia a treia nu este una foarte mare iar acest lucru le da speranta jucatorilor pregatiti de Petri Vuorinen.

De partea cealalta cei de la Inter Turku se afla foarte aproape de zona periculoasa a clasamentului, doar un singur punct ii despart pe gazde de primul loc retrogradabil ceea ce inseamna ca daca Inter Turku nu va obtine un rezultat pozitiv astazi acestia se vor lupta pentru mentinerea in prima liga finlandeza. Aceasta clasare ii nemultumeste pe fani care aveau mai multe asteptari de la favoritii lor, Inter Turku are al treilea lot ca valoare din Finalanda si este un club de traditie in campionatul finlandez.

Lotul gazdelor este compus in mare parte din fotbalisti finlandezi insa exista 7 jucatori africani care aduc un plus de viteza jocului, cel mai important membru al formatiei este capitanul Henri Lehtonen care este accidentat si va lipsi de la acest meci.

In ultimele 3 partide directe s-a demonstrat faptul ca exista diferente foarte mici intre cele doua adversare deoarece precedentele 3 intalniri s-au terminat la egalitate.  Un duel la fel de echilibrat este anticipat si in aceasta confruntare de casele de pariuri care ofera sanse egale ambelor formatii, astfel daca veti miza pe succesul gazdelor veti obtine cota 2.50, in timp ce o victorie a celor de la VPS este cotata cu 2.85.

Probabil ca multi pariori vor miza pe un rezultat de egalitate care este cotat cu 3.10, insa noi va propunem sa pariati pe optiunea de sub 2.5 goluri marcate in acest meci care va aduce o cota 1.60 si care este un pronostic foarte probabil daca avem in vedere presiunea pusa pe cele doua echipe in aceasta partida.