Biletul Zilei
Biletul Zilei

Ingolstadt vs RB Leipzig – Pariul Zilei 10.Decembrie.2016

In campionatul Germaniei avem un lider surprinzator care nu a fost printre favoritele la castigarea titlului in acest sezon, insa rezultatele bune obtinute pana acum de RB Leipzig ne demosntreaza ca in fotbal nu conteaza doar sumele imense investite in jucatori. Formatia din Leipzig se va deplasa astazi la Ingolstadt, un adversar care nu ar trebui sa puna prea multe probleme, iar pariorii pot obtine o cota avantajoasa in urma acestui duel.

Gazdele de Ingolstadt se afla pe ultima pozitie din clasament cu doar 6 puncte acumulate pana in prezent. Ingolstadt a inregistrat o singura victorie in acest sezon de Bundesliga, acest succes a fost obtinut in deplasare pe terenul celor de la Darmstadt, o alta grupare care se afla in zona de retrogradare. Ingolstadt are unul dintre cele mai ineficiente atacuti din Bundesliga, jucatorii gazdelor au marcat pana acum doar 10 goluri si vor avea o misiune foarte dficila in aceasta confruntare.

RB Leipzig este singura echipa din Germania care a castigat toate partidele din ultimele 8 etape, chiar daca nu are o defensiva atat de organizata ca Bayern Munchen sau o ofensiva atat de productiva ca cea a Borussiei Dortmund. Faptul ca RB Leipzig a reusit sa  nu sufere nici o infrangere in acest sezon de Bundesliga este de apreciat, in special daca ne amintim de faptul ca oaspetii de astazi tocmai au promovat in primul esalon al fotbalului german.

Ascensiunea clubului din Leipzig este foarte spectaculoasa daca tinem cont si de faptul ca in urma cu 8 ani aceasta grupare evolua in Liga a cincea din Germania, noua conducere a clubului a anuntat obiective foarte indraznete si vor ca in cativa ani RB Leipzig sa devina unul dintre cele mai respectate cluburi din Bundesliga si sa obtina performante notabile pe plan european.

Nici Ingolstadt nu se afla de foarte mult timp pe prima scena a fotbalului din Germania, de altfel cea mai recenta confruntare directa intre cele doua adversare a avut loc in luna mai 2015, atunci cand RB Leipzig era invinsa in deplasare de Ingolsadt cu scorul de 2-1. Acest rezultat nu ar trebui sa ii influneteze pe pariori deoarece la clubul din Leipzig au avut loc foarte multe schimbari iar in momentul de fata oaspetii sunt superiori celor de la Ingolstadt.

Chiar daca cele doua formatii se afla la extremele clasamentului agentiile de pariuri se asteapta la o diferenta mica de scor, din acest motiv o victorie a oaspetilor de la RB Leipzig cotata cu 1.80 reprezinta cel mai inspirat pronostic pe care pariorii il pot alege astazi.