Hannover vs Kaiserslautern – Pariul Zilei 30.Ianuarie.2017

In prima zi din aceasta saptamana pariorii nu au foarte multe meciuri la dispozitie din care isi pot alege pronosticurile, insa noi va vom prezenta in acest articol principalele detalii legate de partida dintre Hannover si Kaiserslautern, un meci care va poate spori veniturile.

Aceasta partida din liga a doua germana va incepe de la ora 21:15 pe HDI Arena din Hannover, acolo unde formatia locala va incerca sa obtina 3 puncte extrem de importante in lupta pentru revenirea in Bundesliga. Hannover 96 este un club care a evoluat in ultimii ani in Bundesliga, dar ascensiunea acestora a inceput in  1998 atunci cand au promovat din Regionalliga Nord, iar in 2011 acestia au reusit sa termine pe pozitia a patra din Bundesliga. Hannover a fost de doua ori campioana Germaniei, in 1954 si 1938, dar au reusit sa cucereasca si o Cupa a Germaniei in 1992.

Chiar daca in situatia actuala clubul este foarte departe de aceste performante, fanii au ramas alaturi de jucatori si spera ca echipa favorita sa promoveze din nou in prima liga germana. Inaintea acestei etape Hannover ocupa locul al doilea in clasament cu 32 de puncte acumulate si are sanse foarte mari sa se intoarca in Bundesliga.

Adversara de astazi a celor de la Hannover este o alta echipa care a reusit sa faca performante importante in Bundesliga si acum evolueaza in esalonul secund al fotbalului german. FC Kaiserslautern a reusit sa cucereasca in toata istoria sa 4 titluri de campioana, 2 Cupe ale Germaniei si o Supercupa in 1992, din pacate pentru fanii acestei grupari echipa se lupta de mai multe sezoane pentru revenirea in Bundesliga iar situatia actuala nu este foarte optimista.

Oaspetii de astazi se afla pe locul 14 si doar 5 puncte ii despart de zona de retrogradare, aceste rezultate dezamagitoare au afectat si moralul echipei care nu a castigat nici un succes in ultimele 5 etape. Kaiserslautern a inscris in aceasta stagiune doar 11 goluri, in timp ce adversara de astazi are cel mai eficient atac din liga a doua germana cu 31 de goluri.

In partida din tur Hannover a reusit o victorie categorica pe terenul celor de la Kaiserslautern, scorul final a fost 4-0 iar atacantul Artur Sobiech a fost omul meciului cu 2 goluri marcate.

Nici in aceasta seara Kaiserslautern nu are foarte multe sanse de a se impune, casele de pariuri acorda cota 4.70 in cazul unei victorii a oaspetilor, insa noi va propunem sa mizati pe succesul celor de la Hannover care este cotat cu 1.80 de majoritatea agentiilor.