Biletul Zilei
Biletul Zilei

Halmstad vs Varnamo – Pariul Zilei 23.Iunie.2016

Halmstad logo varnamo logoAstazi nu se va juca nici un meci din Campionatul European sau Copa America, dar pariorii au la dispozitie partidele din tarile scandinave, acolo unde campionatele nu sunt intrerupte pe perioada verii. Meciul pe care il propunem in acest articol este din liga a doua suedeza, o competitie in care Halmstad este liderul clasamentului si formatia care va primi astazi vizita celor de la Varnamo.

Oaspetii partidei nu se afla la o mare diferenta fata de Halmstad, daca gazdele au acumulat pana acum 26 de puncte cei de la Varnamo ocupa pozitia a cincea din clasament cu 22 de puncte. Ambele formatii au o defensiva foarte buna, cele 10 goluri primite in 13 partide ne demonstreaza faptul ca Halmstad si Varnamo sunt doua dintre candidatele la promovarea in primul esalon al fotbalului suedez. De altfel Halmstad este un club cu o traditie indelungata in prima liga, acestia au mai evoluat in sezonul 2011-2012 in esalonul secund insa au revenit imediat in prima liga.

Mai mult decat atat, Halmstad a reusit sa castige de 4 ori campionatul si o singura data Cupa Suediei, in aceasta perioada Halmstad a participat si in cupele europene. In acest moment fanii clubulu Halmstad spera ca favoritii lor sa  revina in prim-planul fotbalului suedez, iar pentru acest lucru au nevoie de o victorie in aceasta partida.

Halmstad are si cel mai valoros lot din liga secunda suedeza, in trupa antrenata de Jan Jonsson se remarca Ivo Pekalskin, capitanul Fredrik Liverstam, Junes Barny si golgheterul formatiei Alexander Ruud Tveter. Pentru Halmstad acest meci ar trebui sa reprezinte o simpla formalitate deoarece Varnamo nu a obtinut decat 2 victorii  in meciurile din deplasare, deci nu ar trebui sa puna probleme gazdelor de astazi.

Un alt avantaj al celor de la Halmstad este experienta in plus pe care o au jucatorii gazdelor, adversara de astazi este o formatie care a evoluat in ultimele sezoane doar in liga a doua , iar cea mai buna clasare din ultimii 5 ani a fost in sezonul 2013-2014 atunci cand au terminat pe pozitia a noua.

Datorita nivelurilor diferite in care au evoluat cele doua cluburi nu avem foarte multe meciuri directe pe care le putem lua in considerare, dar putem afirma ca Varnamo este echipa cu a doua sansa la victorie, casele de pariuri oferind cota  4.00 pentru pariorii care vor risca pe o victorie a oaspetilor. Noi va recomandam sa mizati pe succesul celor de la Halmstad care este cotat cu 1.80 deoarece gazdele au o fotbalisti mai valorosi si mai experimentati.