Biletul Zilei
Biletul Zilei

Guimaraes vs Benfica Lisabona – Pariul Zilei 10.Ianuarie.2017

In aceasta seara de la ora 23:15 Benfica Lisabona isi va disputa ultimul meci din grupa Cupei Ligii Portugaliei, in aceasta confruntare campioana Portugaliei se va deplasa la Guimaraes, iar pariorii pot obtine o cota avatanjoasa din acest meci daca aleg pronosticul corect.

Dupa primele doua etape din grupa Guimaraes a adunat 4 puncte si trebuie sa obtina cel putin un punct in fata Benficai pentru a fi sigura de calificarea in faza urmatoare. Locul secund ocupat de Guimaraes poate fi ocupat de Ferreira daca vor obtine o victorie de minim doua goluri in meciul cu Vizela, insa Benfica Lisabona este singura echipa care este sigura de calificarea mai departe dupa ce a obtinut 6 puncte din primele doua meciuri in care a marcat de 5 ori si nu a incasat nici un gol.

Superioritatea Benficai este demonstrata si de rezultatele din campionat, trupa antrenata de Rui Vitoria are 41 de puncte adunate in 16 etape si se afla pe prima pozitie din clasament cu un avans de 6 puncte fata de rivala FC Porto. Sunt putine echipe in Portugalia care pot emite pretentii intr-un meci cu Benfica, iar Guimaraes nu este una dintre ele chiar daca se claseaza pe locul 5, cu sanse reale de a obtine o calificare in Europa League.

Pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca Benfica Lisabona nu este un club care sa se concentre pe meciurile din campionat sau Champions League si sa nu acorde importanta celorlalte competitii in care evolueaza. In palmaresul acestui club se afla 25 de Cupe ale Portugaliei si 7 Cupe ale Ligii, iar in aceasta seara ne asteptam ca antrenorul Rui Vitoria sa ceara jucatorilor sai inca o victorie chiar daca  vor evolua cu mai multe rezerve.

Benfica si Guimaraes s-au intalnit de mai multe ori in ultimii ani, iar din ultimele 5 partide directe formatia din Lisabona a reusit sa obtina 4 victorii. Cea mai recenta confruntare a avut loc in urma cu 3 zile iar Benfica s-a impus atunci in deplasare cu scorul de 2-0, eroul acelei partide fiind Jonas care a marcat primul gol si a oferit pasa decisiva pentru a doua reusita.

Agentiile de pariuri nu acorda foarte multe sanse gazdelor si ofera cota 6.00 celor care vor miza pe un succes obtinut de Guimaraes, in timp ce pentru un rezultat de egalitate se acorda cota 3.60. Noi va recomandam sa mizati pe victoria oaspetilor care este cotata cu 1.55 deoarece jucatorii de la Benfica au un moral foarte bun si ar trebui sa se impuna.