Biletul Zilei
Biletul Zilei

Guimaraes vs Benfica Lisabona – Pariul Zilei 07.Ianuarie.2017

Benfica Lisabona este una dintre cele mai puternice formatii din Portugalia, iar in aceasta seara campioana en-titre  va evolua in deplasare la Guimaraes intr-o partida care poate reprezenta pentru pariori o sansa foarte buna de a obtine o cota avantajoasa.

Aceasta confruntare va incepe de la ora 20:15 iar  pentru cele doua echipe va fi o intalnire foarte importanta care poate conta la finalul sezonului. Benfica Lisabona este una dintre formatiile care se lupta an de an pentru castigarea titlului, in timp ce Guimaraes va incerca in acest sezon se se califice in cupele europene. Echipa gazdelor se claseaza in acest moment pe pozitia a cincea cu 30 de puncte, la o diferenta de 8 puncte fata de Benfica, ocupanta primei pozitii in camponatul Portugaliei.

Totusi Benfica Lisabona are un avans de 4 puncte fata de principala contra-candidata, FC Porto, iar jucatorii pregatiti de Rui Vitoria au un moral excelent dupa cele 6 victoii consecutive in care au primit un singur gol. Formatia din capitala Portugaliei are cel mai productiv atac cu 32 de goluri marcate, insa are si o defensiva foarte organizata care a primit doar 8 goluri in aceasta editie de campionat. In cele 15 etape disputate pana in prezent Benfica Lisabona a suferit o singura infragere, dar probabil ca cele mai dificile meciuri vor fi in UEFA Champions League.

In echipa celor de la Benfica Lisabona evolueaza cativa dintre cei mai talentati fotbalsitii din Portugalia, printre acestia ii vom aminti pe Konstantinos Mitroglou, Jonas, Rafa Silva sau Andrija Zivkovic.

Guimaraes a obtinut cea mai buna clasare in 2008 atunci cand au terminat pe pozitia a treia din campionat, iar in palmaresul clubului se mai afla o Cupa si o Supercupa a Portugaliei. Chiar daca nu se poate compara cu istoricul celor de la Benfica Lisabona, cei de la Guimaraes au un moral destul de ridicat pentru a obtine un rezultat onorabil.

In precedentele 5 confruntari directe Guimaraes nu a reusit sa marcheze nici un gol, iar Bnefica a reusit sa se impuna in 4 dintre aceste partide ceea ce ne demonstreaza ca exista o diferenta clara intre valoarea celor doua formatii.

Agentiile de pariuri nu anticipeaza un duel foarte dezechilibrat si acorda cota 5.50 celor care vor miza pe un succes al gazdelor, in timp ce pentru un rezultat de egalitate pariorii vor primi cota 3.80. Noi proprunem pariorilor sa tina cont de toate avantajele de care beneficiaza Benfica Lisabona si sa mizeze pe victoria oapetilor, acest pronostic fiind cotat cu 1.65 de majoritatea caselor de pariuri.