Biletul Zilei
Biletul Zilei

Granada vs Las Palmas – Pariul Zilei 06.Februarie.2017

Ultimul meci din aceasta etapa de La Liga poate aduce pariorilor o cota foarte avantajoasa deoarece in duelul dintre Granada si Las Palmas exista o favorita clara iar pariorii ar trebui sa profite de acest lucru.

Granada este gazda acestei partide care va avea loc de la ora 21:45 insa este echipa cu sansa a doua la victorie deoarece Las Palmas are mai multe avantaje. Un aspect foarte important care ar putea decide aceasta partida este moralul celor doua formatii, in timp ce Granada trece printr-o perioada nefasta cei de la Las Palmas au o incredere foarte ridicata.

Gazdele acestei partide se afla pe ultima pozitie din clasament cu doar 10 puncte acumulate si nu au mai obtinut o victorie de la inceputul lunii decembrie. Mai mult decat atat, echipa Granadei are una dintre cele mai ineficiente ofensive din campionat si a incasat cele mai multe golrui din La Liga.

Chiar daca la conducerea echipei se afla Lucas Alcaraz din luna octombrie si in lotul Granadei se afla jucatori imprumutati de la Manchester United, Chelsea Londra, FC Barcelona sau Borussia Dortmund, sunt putine sanse ca gazdele de astazi sa se salveze de la retrogradare.

Oaspetii partidei reprezinta una dintre surprizele placute acestui sezon de La Liga, formatia Las Palmas a revenit in acest sezon in primul esalon al fotbalului din Spania si acum ocupa locul 11 cu 28 de puncte. Chiar daca majoritatea punctelor au fost obtinute de Las Palmas pe teren propriu, in meciul de astazi ne asteptam ca jucatorii pregatiti de Quique Setien  sa caute victoria in fata unei adversare inferioare.

Cei mai importanti jucatori din lotul oaspetilor sunt Kevin-Prince Boateng si Jonathan Viera, insa va amintim ca Las Palmas s-a remarcat ca o echipa unita in care toti jucatorii contribuie la obtinerea victoriei.

In partida din turul campionatului Las Palmas a obtinut o victorie convingatoare pe teren prorpiu cu scorul de 5-1, iar pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca situatia actuala a Granadei s-a inrautatit.

Sunt putine sanse ca Granada sa obtina o victorie in aceasta seara, chiar daca evolueaza pe teren prorpiu, iar casele de pariuri ofera cota 3.10 celor care se vor incumeta sa mizeze pe succesul gazdelor.

Mult mai posibil este un rezultat de egalitate pentru care pariorii vor primi cota 3.40, insa noi va propunem sa mizati pe vicotria celor de la Las Palmas, acest pronostic fiind cotat cu 2.40 si are multe sanse sa fie castigator daca tinem cont de toate avanatajele de care beneficiaza echipa oaspetilor.