Biletul Zilei
Biletul Zilei

Giannina vs Panionis – Meciul Zilei 21.Martie.2016

Giannina logoPanionis logoPentru astazi la rubrica Meciul Zilei v-am pregatit o partida speciala din campionatul Greciei intre Giannina si Panionis, doua echipe cu traditie in fotbalul elen si care se lupta in acest an pentru a obtine o participare in cupele europene.

Gazdele de la Giannina sunt in acest moment clasate pe locul 8 cu 34 de puncte adunate, in timp ce adversara de astazi este ocupanta ultimei pozitii care duce in Play-off, Panionis fiind clasata pe pozitia a cincea cu 40 de puncte. In acest moment nici una dintre cele doua formatii nu mai are sanse la titlu deoarece Olympiakos are un avans 17 puncte fata de prinicipala urmaritoare si au reusit deja sa castige titlu pentru al saptelea sezon consecutiv. Cei de la Giannina nu au inca nici un trofeu in palmares, dar Panionis Atena a reusit sa castige de doua ori campionatul Greciei, in 1998 si 1979, dar si o Cupa Balcanica in 1971.

Trupa oaspetilor este antrenata de Marinos Ouzounidis si are una dintre cele mai bune defensive din campionatul elen, Panionis va incerca sa se claseze cat mai sus si sa obtina o calificare in Europa League. Ultima data cand Panionis a reusit sa termine in primele 5 echipe se intampla in sezonul 2002-2003, iar in acest an este foarte aproape sa repete aceasta performanta.

Giannina va fi un adversar incomod pentru Panionis deoarece gazdele de astazi se afla intr-o forma foarte buna, in ultimele 3 etape Giannina a obtinut 3 victorii consecutive, ceea ce inseamna ca jucatorii au un moral ridicat in aceasta intalnire. Faptul ca Giannina evolueaza pe teren propriu va da si mai multa incredere fotbalistilor pregatiti de Giannis Petrakis, acesta nu are foarte multe vedete in lot dar se poate baza pe atacantul Michalis Manias si pe fundasul Themistoklis Tzimopoulos care vor contribui la succesul echipei. De partea cealalta cei mai importanti jucatori sunt: Anastasios Bakasetas, Spyros Risvanis, Manolis Siopis si iranianul Karim Ansarifard.

In ultimele 5 confruntari directe Giannina a reusit o singura data sa se impuna, celelalte 4 partide fiind castigate de Panionis care a invins si in turul campionatului cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind reusite de Ansarifard. Casele de pariuri ofera prima sansa la victorie gazdelor care sunt cotate cu 2.35, in timp ce un succes al celor de la Panionis este cotat cu 3.10.

Pariorii care doresc sa mizeze la aceasta partida nu ar trebui sa excluda nici un rezultat de egalitate care este cotat cu 3.15, meciul va fi unul foarte strans iar daca o echipa va iesi invingatoare probabil ca va fi o diferenta mica de scor.