Biletul Zilei
Biletul Zilei

Germania vs Finlanda – Pariul Zilei 31.August.2016

finlanda logogermania logoPentru aceasta zi v-am pregatit un pronostic din amicalul care se va disputa intre Germania si Finalnda, un duel foarte dezechilibrat in care nemtii  sunt favoriti cu o cota foarte mica la casele de pariuri. In acest articol va vom prezenta principalele aspecte legate de cele doua formatii, precum si cele mai avantajoase pronosticuri ale acestei intalniri.

Germania este una dintre cele mai puternice echipe din lume, desi nu au reusit sa castige Campionatul European organizat de Franta in aceasta vara jucatorii germani formeaza o echipa extraordinara care pot invinga orice adversar. In mod normal selectionerul Joachim Low prefera sa testeze noi fotbalisti in meciurile amicale, dar in partida din aceasta seara campionii mondiali vor evolua in fata propriilor fani si exista foarte multe asteptari. Fanii germani isi doresc ca nationala lor sa obtina o victore  categorica la o diferenta cat mai mare de scor in fata Finlandei, care nu ar trebui sa puna prea multe probleme in aceasta seara.

Reprezentativa Finlandei este o echipa modesta care nu s-a calificat niciodata la un turneu final, iar trupa actuala nu trece printr-o perioada foarte buna. In ultimele 6 meciuri finlandezii au primit 14 goluri si au reusit sa marcheze doar unul in singura partida in care au reusit sa evite infrangerea. Amicalul cu Belgia disputat in luna iunie care s-a terminat la egalitate 1-1 nu a crescut foarte mult moralul fotbalistilor din Finlanda, iar acum selectionerul Hans Backe va incerca sa-si motiveze jucatorii pentru a obtine macar o infrangere onorabila.

Cel mai important jucator al finlandezilor este Roman Eremenko, iar tot lotul oaspetilor de astazi este evaluat la specialisti la 33 de milioane de euro. Ca o comparatie intre cele doua adversare va amintim ca doar atacantul Thomas Muller este cotat la 75 de milioane de euro, deci formatia nemtilor este cel putin cu un nivel peste cea a Finlandei.

Aceste diferente ne sunt demonstrate si de rezultatele din confruntarile anterioare intre cele doua formatii, Finlanda nu a inregistrat nici o victorie, in timp ce nemtii au reusti sa castige 3 din cele 8 confrutnari.

In opinia caselor de pariuri Finlanda este o victima sigura, iar pariorii care vor indrazni sa mizeze pe un succes al oaspetilor vor primi o cota cuprinsa intre 14.00 si 17.00 in funcite de agentia pe care o aleg. Asa cum am precizat la inceputul articolului cota pentru 1 solist este mult prea mica, din acest motiv va recomandam sa mizati pe optiunea de pauza/final care este cotata cu 1.50 sau pentru aceasi cota puteti alege varianta de peste 2.5 goluri.