Biletul Zilei
Biletul Zilei

Gefle vs Kalmar – Pariul Zilei 18.Iulie.2016

kalmar logogefle logoPariorii nu au astazi foarte multe partide din care isi pot alege pronosticurile insa noi va vom prezenta in acest articol un meci din campionatul Suediei care va poate dubla miza.

In aceasta partida ultima clasata din campionatul suedez, Gefle, va primi vizita celor de la Kalmar intr-o partida care va incepe de la ora 20:00 si care are un final previzibil deoarece sunt foarte putine sanse ca gazdele sa obtina un rezultat pozitiv. In cele 13 etape disputate pana acum Gefle a obtinut doar 5 puncte si ocupa ultima pozitie din clasament, un parcurs care anunta retrogradarea gazdelor in esalonul secund.

Moralul jucatorilor este foarte scazut pentru aceasta partida deoarece exista o atmosfera foarte tensionata in interiorul echipei, rezultatele dezamagitoare au condus la schimbarea antrenorului, insa de la numirea Thomas Andersson ca manager al formatiei nu s-a obtinut nici un punct. Mai mult decat atat Gefle are deja 8 infrangeri consecutive si va fi foarte greu pentru noul tehnician sa readuca increderea in vestiarul echipei, trebuie sa mai mentionam faptul ca Gefle are cel mai ineficient atac din Suedia cu doar 9 goluri reusite si cea mai slaba aparare din campionat cu 31 de goluri incasate.

Adversara de astazi a gazdelor este o formatie care se afla intr-o perioada foarte buna, Kalmar ocupa locul 10 din clasament cu 17 puncte, dar sunt neinvisi in ultimele 5 etape. In meciurile disputate in deplasare Kalmar a suferit doar 2 infrangeri, in timp ce Gefle a reusit doar doua  rezultate de egalitate  din postura de gazde.

Superioritatea celor de la Kalmar este explicata si datorita calitatii jucatorilor din lot, managerul oaspetilor, Peter Swardh, se va baza in aceasta confruntare pe Viktor Elm, un mijlocas in varsta de 30 de ani care a jucat si la nationala Suediei si a evoluat in cariera sa in Olanda la AZ Alkmaar sau SC Heerenveen.

In cea mai recenta intalnire dintre cele doua adversare Kalmar s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-1, iar cei de la Gefle au fost clar dominati. Nici pentru aceasta partida casele de pariuri nu ofera foarte multe sanse pentru victoria celor de la Gefle, un succes al gazdelor este cotat cu 3.40, aceasi cota fiind oferita si pentru cei care mizeaza pe un rezultat de egalitate.

Chiar daca avantajele celor de la Kalmar sunt evidente, agentiile de pariuri acorda cota 2.10 celor care vor miza pe victoria oaspetilor, asadar aceasta cota nu trebuie ratata si va propunem sa mizati pe inca un rezultat bun al jucatorilor de la Kalmar.