Biletul Zilei
Biletul Zilei

FK Rostov vs Manchester United – Meciul Zilei 09.Martie.2017

Cea mai atractiva partida a zilei va avea loc de la ora 20:00 intre FK Rostov, vice-campioana Rusiei, si Manchester United, unul dintre cele mai importante cluburi din Anglia.

Acest duel pare foarte dezechilibrat la prima vedere insa FK Rostov a demonstrat in acest an ca este o formatie capabila sa realizeze surprize, din acest motiv in continuarea articolului vom prezenta mai multe detalii despre cele doua formatii.

Gazdele de astazi nu sunt o prezenta obisnuita in cupele europene, cu atat mai mult in aceasta faza avansata a competitiei, totusi microbistii ar trebui sa tina cont de faputl ca FK Rostov a terminat sezonul trecut pe pozitia secunda in Rusia si au participat in grupele UEFA Champions League dupa ce au trecut in preliminarii de Anderlecht si Ajax Amsterdam.

In faza grupelor FK Rostov a intalnit adversare superioare din punct de vedere valoric, dar au reusit totusi sa obtina o victorie neasteptata impotriva campioanei Germaniei, Bayern Munchen. Acest succes le-a asigurat pozitia a treia in clasament si trupa pregatita de moldoveanul Ivan Daniliant si-a continuat aventura europeana in Europa League.

Prima adversara eliminata in acest an a fost  Sparta Praga, iar astazi o vor intalni pe Manchester United in prima mansa a optimiilor Europa League.

Diavolii din Manchester nu au evoluat in acest sezon in Champions League, dar au avut o prestatie foarte buna in Europa League acolo unde au obtinut 6 victorii din 8 partide. In Premier League cei de la Manchester United se claseaza pe pozitia a sasea si nu mai au sanse la titlu de campioana, insa spera sa termine in primele 4 echipe si sa evolueze in urmatoarea editie de Champions League.

In ultimele 9 partide jucatorii pregatiti de Jose Mourinho nu au suferit nici o infrangere si spera ca in meciul de astazi sa obtina un rezultat pozitiv care sa continue aceasta serie de invincibilitate. Asa cum am precizat la inceputul acestui articol FK Rostov nu este o formatie care sa participe foarte des in cupele europene si partida de astazi reprezinta prima intalnire cu o echipa englezeasca.

Chiar daca exista o diferenta enorma de valoare si experienta intre jucatorii celor doua formatii nu trebuie sa ne asteptam la o diferenta mare de scor, casele de pariuri acorda cota 4.80 celor care vor miza pe alt succes surprinzator al rusilor, in timp ce pentru un rezultat de egalitate se acorda cota 3.50.

Totusi o victorie a englezilor de la Manchester United ramane cea mai sigura alegere, acest pronostic este cotat cu 1.75 si va decide in mare masura echipa calificata in sferturi.