Fiorentina vs AC Milan – Meciul Zilei 25.Septembrie.2016

ac milanfiorentina logoDupa ce sezonul trecut nu au reusit sa se calfice  in Europa League cei de la AC Milan vor incerca in acest an sa obtina rezultate mai bune si sa readuca clubul in  cupele europene. Lupta pentru primele locuri este una foarte stransa iar Fiorentina este o alta candidata pe care AC Milan o va intalni in aceasta seara.

Acest meci se va disputa pe Stadio Artemio Franchi, iar Fiorentina va incerca sa profite de avantajul terenului propriu si sa obtina cele 3 puncte. Pana in prezent echipa viola a castigat ambele partide de Serie A care s-au jucat la Firenze, dar in meciurile din deplasare nu au reusit sa obtina decat un rezultat de egalitate. Cu cele 7 puncte acumulate Fiorentina se clasa inaintea acestei etape pe pozitia a zecea, insa trebuie sa tinem cont si de restanta cu Genoa pe care jucatorii Fiorentinei trebuie sa o dispute.

AC Milan a disputat pana acum 5 meciuri si a obtinut 9 puncte, aceste rezultate nu sunt suficient de multumitoare pentru fanii milanezi dar trebuie sa tinem cont ca antrenorul Vicenzo Montella se afla la primul sezon pe banca celor de la AC Milan. Tehnicianul italian in varsta de 42 de ani a pregatit mai multe echipe din Serie A, dar cea mai lunga perioada a petrecut-o pe banca celor de la Fiorentina. Intre iunie 2012 si iunie 2015 acesta a pregatit 153 de meciuri pentru gruparea din Firenze, iar in aceasta perioada a reusit sa ajunga pana in semifinalele Europa League.

Probabil ca jucatorii si fanii Fiorentinei nu au uitat aceasta perioada si il vor saluta calduros pe Vicenzo Montella care le va fi adversar in aceasta seara. Fiorentina are in acest moment un antrenor strain care s-a adaptat foarte bine la stilul de joc practicat in Italia, Paolo Sousa a fost adus la conducerea echipei dupa plecarea lui Montella, iar in acest moment Fiorentina are una dintre cele mai eficiente defensive din Serie A.

In ultimele partide cele doua adversare si-au impartit victoriile si nu au existat diferente foarte mari de scor, acest fapt ne indica echilibrul dintre cele doua grupari care se vor intalni astazi.

Fiorentina este favorita la casele de pariuri deoarece este formatia gazda, pariorii care vor miza pe un succes al violetilor vor obtine cota 2.25, in timp ce un succes al diavolilor milanezi este cotat cu 3.35. Cea mai indicata alegere este varianta de sansa dubla X2 pentru care veti primi cota 1.60, o cota destul de generoasa daca avem in vedere diferenta din clasament intre cele doua echipe.