Biletul Zilei
Biletul Zilei

FC Voluntari vs UTA Batrana Doamna – Pariul Zilei 08.Iunie.2016

FC Voluntari logoUTA logoFC Voluntari va incerca in aceasta seara sa obtina un rezultat bun in prima mansa a Play-off-ului pentru Liga I, ilfovenii trebui sa treaca de UTA Batrana Doamna, o echipa care provine din esalonul secund si nu are multa experienta in meciurile decisive, acest fapt poate fi speculat de pariorii care pot obtine un pronostic profitabil. In acest articol vom prezenta avantajele de care dispune formatia din Voluntari si vom expune mai multe detalii importante de care pariorii ar trebui sa tina cont.

Probabil ca cel mai important avantaj al ilfovenilor este faptul ca partida se va juca pe teren propriu,  Stadionul Anghel Iordanescu fiind arena unde FC Voluntari a obtinut ultimele doua victorii din Liga I. Pe finalul acestui sezon formatia gazda s-a impus in fata celor de la Petrolul Ploiesti cu scorul de 2-0, iar in cea mai recenta partida disputata in fata propriilor fani FC Voluntari a invins cu 5-0 pe ACS Poli Timisoara.

Desi are un moral mai bun dupa victoria din meciul cu Dunarea Calarasi, UTA nu are in componenta lotului jucatori suficient de pregatiti pentru a pune probleme unei echipe de Liga I. Trebuie sa specificam si faptul ca aradenii au avut doar 4 zile la dispozitie sa pregateasca acest meci crucial, iar unii fotbalisti vor fi obositi din cauza programului foarte incarcat si a deplasarilor pe distante lungi. In lotul oaspetilor nu se afla foarte multi jucatori care au mai evoluat in Liga I, antrenorul Roland Nagy  se va baza pe experienta lui Dumitru Copil, Sorin Stratila sau a capitanului Sorin Botis.

De partea cealalta sunt mai multi fotbalisti care au jucat la cluburile mari din Romania, aici ii putem aminti pe Vasile Maftei, Nicolae Grigore, Laurentiu Iorga, Mircea Bornescu sau Alexandru Tudorie. Diferentele de valoare intre juatorii celor doua tabere sunt evidente, iar cu ajutorul suporterilor FC Voluntari ar trebui sa obtina o victorie suficient de categorica pentru a le asigura mentinerea in Liga I.

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit pana acum deoarece FC Voluntari tocmai a promovat in Liga I in timp  ce adversarii de la UTA au trecut si prin Liga a treia, iar daca avem in vedere contextul acestei partide ilfovenii sunt echipa superioara atat din punct de vedere al valorii lotului cat si din perspectiva formei jucatorilor.

Agentiile de pariuri  prevad o partida dominata de FC Voluntari care sunt cotati cu 1.50, chiar si in aceste conditii un pariu pe victoria echipei gazda este cea mai buna alegere pentru acest meci deoarece cele mai importante avantaje sunt de partea ilfovenilor.