Biletul Zilei
Biletul Zilei

FC Brasov vs Dacia Unirea Braila – Pariul Zilei 02.Mai.2017

In zilele de marti nu se desfasoara foarte multe meciuri in marile campionate ale Europei,  dar partida din Liga a doua dintre FC Brasov si Dacia Unirea Braila va poate oferi o cota avantajoasa daca alegeti pronosticul corect.
Aceasta partida va avea loc pe Stadionul Tineretului din Brasov, iar pentru echipa locala este o sansa foarte buna de a obtine o victorie cruciala in lupta pentru promovare.

FC Brasov este clasata pe pozitia a cincea in esalonul secund, iar cu cele 53 de puncte acumulate pana acum jucatorii antrenati de Cornel Talnar pot spera la o promovare in Liga I. Diferenta dintre FC Brasov si echipa de pe pozitia a treia este de doar 3 puncte, iar fata de ocupanta locului secund este de 4 puncte.

Va amintim ca primele doua clasate din Liga a doua promoveaza direct in Liga I, in timp ce a treia clasata trebuie sa mai joace un meci de baraj. Brasovenii au o ocazie buna in aceasta partida deoarece Dacia Unirea Braila este o formatie care nu mai are o motivatie puternica pe acest final de sezon.

Oaspetii de astazi ocupa pozitia a noua cu 43 de puncte si nu au emotii de retrogradare, dar nici sanse reale de a promova in Liga I. Pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca FC Brasov a pierdut o singura partida pe teren propriu in meciul cu Olimpia Satu Mare,  in timp ce Dacia Unirea Braila a obtinut doar 3 victorii  in deplasare.

Publicul brasovean este dornic ca echipa favorita sa revina in prima liga, iar din formula actuala a gazdelor vor face parte jucatori cu experienta precum Sabin Sburlea, Stefan Grigorie, Iulian Popa sau Vlad Munteanu.
In ultimele 8 etape FC Brasov a suferit o singura infrangere, iar increderea jucatorilor va creste si mai mult daca gazdele vor obtine victoria si vor urca pe un loc de promovare.

Cele doua formatii nu s-au intalnit foarte des in trecut deoarece FC Brasov este obisnuita sa evolueze mai mult in Liga I, totusi Dacia Unirea Braila a obtinut o victorie surprinzatoare in tur cu scorul de 1-0,  unicul gol al meciului fiind reusit de Cosmin Neagu.

Sanse ca formatia din Braila sa realizeze inca o surpriza sunt foarte mici, casele de pariuri oferind cota 5.00 pariorilor care se vor risca sa mizeze pe victoria oaspetilor. Un rezultat de egalitate este mult mai probabil si este cotat cu 3.90, insa noi va recomandam sa mizati pe victoria brasovenilor care va aduce cota 1.55 si va reprezenta un pas important facut de FC Brasov spre Liga I.